Το φημισμένο μιούζικαλ CATS στον Στρόβολο

Μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους

 


Article featured image
Article featured image

Η Σχολή μουσικής και μπαλέτου La Ronda, συνεχίζοντας την παράδοση που έχει δημιουργήσει τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, ανεβάζοντας με εξαιρετική  επιτυχία επίλεκτες μουσικοχορευτικές παραστάσεις (Peter and the Wolf, Coppelia, Α  Midsummer Night’s Dream, The Sleeping Beauty, The Nutcracker), ανεβάζει φέτος το φημισμένο μιούζικαλ CATS, βασισμένο στην περίφημη δημιουργία του συνθέτη Andrew Lloyd Webber.

Το μιούζικαλ αποτελεί μια εκρηκτική συνάντηση μουσικής, χορού, τραγουδιού και ποίησης με βάση μια ποιητική συλλογή του T.S.Eliot.

Είναι ταυτόχρονα παιχνιδιάρικο, αστείο, τρυφερό και πέρα για πέρα απολαυστικό. Πρωτοπαρουσιάστηκε το 1981 στο West End του Λονδίνου, όπου και παιζόταν ασταμάτητα για 21 χρόνια. Το 1982 μεταφέρθηκε στο Broadway και συνέχισε με αμείωτη επιτυχία για 18 χρόνια.

Τώρα το «CATS» άρχισε να παρουσιάζεται και πάλι στο West End.

Θα δοθούν δύο παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, μία στις 11.30 π.μ. και μία στις 7.30 μ.μ. 

Εισιτήρια για την πρωινή παράσταση διατίθενται από το Διαδίκτυο στην ιστοσελίδα tickethour.com.cy και σε όλα τα καταστήματα ACS courier σε όλη την Κύπρο, τηλέφωνο 77777040. Για τη βραδινή παράσταση εισιτήρια διατίθενται από τη Σχολή Μουσικής και Μπαλέτου LA RONDA (25ης Μαρτίου 19, Έγκωμη, τηλ. 99417631).

Η παράσταση είναι παραγωγή της Διευθύντριας της Σχολής LA RONDA,  Ελλης Γαβριήλ.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ