Τι να φορέσω άραγε, αναρωτιέται ο Zuckerberg

Έχουν περάσει ήδη δύο μήνες από τη μέρα που η σύζυγος του ιδρυτή και CEO του facebook έφερε στον κόσμο την κόρη τους, Max, και ο Mark Zuckerberg επέστρεψε σήμερα στο γραφείο.

 


Article featured image
Article featured image

Πριν φύγει από το σπίτι όμως, βρέθηκε μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. «Ένοιωθε αναποφάσιστος», όπως έγραψε στο facebook κάτω από την εν λόγω φωτογραφία.

«Τι να φορέσω άραγε;»

Προφανώς και αυτοσαρκάζεται, αφού ο ίδιος έχει δώσει εδώ και καιρό την εξήγηση γιατί διαθέτει μια από τις πιο μονότονες γκαρνταρόμπες στον κόσμο, η οποία διαθέτει μόνο γκρι κοντομάνικα t-shirts και…. γκρι hoodies με κουκούλα.

«Θέλω να κάνω τη ζωή μου έτσι, ώστε να ελαχιστοποιήσω τις αποφάσεις που αφορούν οτιδήποτε άλλο, εκτός από το καλό αυτής της κοινότητας», εννοώντας το facebook φυσικά.

 




First day back after paternity leave. What should I wear?


Posted by Mark Zuckerberg on Monday, 25 January 2016


 

Μια πρακτική που έχουν εφαρμόσει κι άλλοι επιτυχημένοι άνθρωποι και επιχειρηματίες, με πρώτο και καλύτερο τον Steve Jobs που φόραγε μόνο μαύρα ζιβάγκο, αλλά και τον Barack Obama ο οποίος βάζει μόνο μπλε ή γκρι κουστούμια.

 



Γενικότερα, όπως γράφαμε και σε ένα παλαιότερο άρθρο για τους Normcores, το νέο στυλ είναι το… μη-στυλ.

Λέτε να το υιοθετήσουμε κι εμείς; Μπα! Ή ματζίρηδες θα μας χαρακτηρίσουν ή άπλυτους… Δεν είμαστε εμείς για τέτοιες «παραξενιές». Ας παραμείνουμε με την ότι-να-ναι-γκαρνταρόμπα μας και με τα πρωινά διλήμματα τύπου «τι να φορέσω άραγε;» και τι «να φάω για μεσημέρι;». Αν δεν τα είχαμε κι αυτά…


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ