Το «κόκκινο πρόβατο» φτιάχνει καφέ στη Λευκωσία

Ένα «κόκκινο πρόβατο» που όχι μόνο δεν βόσκει αμέριμνα, όχι μόνο δεν βελάζει αδιάφορα, αλλά δουλεύει κιόλας σκληρά για να προσφέρει καλής ποιότητας καφέ στους πρωτευουσιάνους.

 


Article featured image
Article featured image

Το νέο Coffee Shop με την πρωτότυπη ονομασία «Red Sheep» βρίσκεται στους Αγίους Ομολογητές και συγκεκριμένα στην οδό Κυριάκου Μάτση και έχει σκοπό να προσφέρει στους Λευκωσίατες καλής ποιότητας καφέ.

Εκτός από τους γνωστούς καφέδες, τους οποίους μπορείς να βρεις σε όλες τις κλασσικές καφετέριες, στο Red Sheep μπορείς να βρεις διάφορες άλλες ποικιλίες καφέ, από Βραζιλία, Αιθιοπία, Παναμά και Κονγκό.

Εκτός από καφέ, προσφέρει επίσης μεγάλη συλλογή από ζεστά και κρύα τσάγια από βότανα, καθώς και smoothies, φρέσκους χυμούς, ζεστή σοκολάτα και τριών ειδών chino.

Το ρόφημά σου μπορείς να το συνοδεύσεις με ζεστά σάντουιτς, μπισκότα, γλυκά και σνάκ.

Ο χώρος είναι ζεστός και κατάλληλος για διάβασμα.

Κι αν το όνομα Red Sheep σε κάνει να απορείς, μάθε πως ονομάστηκε έτσι επειδή, σύμφωνα με την ιστορία, τα πρώτα όντα που δοκίμασαν καφέ ήταν τα πρόβατα.

Τον καφέ σου μπορείς να τον απολαύσεις εκεί, είτε να τον παραγγείλεις για Take Away ή και Delivery, μια υπηρεσία που προσφέρεται δωρεάν.

Για παραγγελίες τηλεφώνησε (από την ερχόμενη Πέμπτη και μετά) στο 22100115

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ