Καλωσόρισες στην Κύπρο Netflix!

Η απίστευτα δημοφιλής υπηρεσία streaming που μεταδίδει γνωστές τηλεοπτικές σειρές, όπως για παράδειγμα το εξαιρετικό «House of Cards», είναι πλέον διαθέσιμη και στην Κύπρο.

 


Article featured image
Article featured image

Η ανακοίνωση έγινε αιφνιδιαστικά στο πλαίσιο της τεχνολογικής έκθεσης CES 2016 που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Las Vegas, από τον συνιδρυτή του Netflix Reed Hastings, ο οποίος μας ενημέρωσε πως η συνδρομητική υπηρεσία streaming Netflix είναι πλέον διαθέσιμη σε περισσότερες από 190 χώρες του κόσμου (δες ΕΔΩ τη λίστα με όλες τις χώρες που είναι διαθέσιμο το Netflix).

«Με τη βοήθεια του διαδικτύου, δίνουμε τη δύναμη στους καταναλωτές να δουν οτιδήποτε, οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή» σημειώνει ο Hastings.

Το Netflix υποστηρίζει τις ακόλουθες συσκευές και πλατφόρμες: PC, Mac, Android, iOS, Windows, Smart TV, Apple TV, Chromecast, PS3, PS4, Xbox, Xbox One.

Σε όλες τις χώρες δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθούν οι χρήστες σειρές και ταινίες δωρεάν για έναν μήνα και να εγγραφούν στην υπηρεσία, πληρώνοντας μία μηνιαία συνδρομή (7,99 το βασικό πακέτο σε μία οθόνη, 9,99 ευρώ για HD και προβολή σε δύο οθόνες ταυτόχρονα ή 11,99 ευρώ/μήνα για ultra HD και ταυτόχρονη προβολή σε τέσσερις οθόνες).

Ήδη η υπηρεσία επιτρέπει στους Κύπριους χρήστες τη δημιουργία λογαριασμού μέσω της ιστοσελίδας www.netflix.com/cy, προκειμένου να αρχίσουν να βλέπουν περιεχόμενο.

Και για να σας λύσουμε την απορία εάν το περιεχόμενο του Netflix είναι υποτιτλισμένο στα ελληνικά, σύμφωνα με ένα σχετικό άρθρο στο protothema.gr, το οποίο επικαλείται πηγή από το Netflix, «το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου θα είναι στην πρωτότυπη γλώσσα με την επιλογή ελληνικών υποτίτλων, ενώ όσο περνά ο καιρός θα προστίθεται περισσότερο περιεχόμενο στα ελληνικά».

Να πούμε τέλος πως, ανάμεσα στις επιτυχημένες σειρές του Netflix είναι τα «Marvel’s Daredevil», «Marvel’s Jessica Jones», «Narcos, Marco Polo» και φυσικά το «House of Cards», ενώ πρόσφατα το δίκτυο προχώρησε και στην παραγωγή ταινιών.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ