Τα ΄χω χαμένα, τα ‘χω χαμένα

«Πόσοι πολιτικοί ηγέτες νομίζεις ότι τα έχουν εντελώς χαμένα;» ρωτάει τον Αμερικανό Πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα, ο Τζέρι Σάινφελντ όταν ο πρώτος δέχτηκε απρόσμενα τον δεύτερο στον Λευκό Οίκο και συμμετείχε με τον τρόπο αυτό στην πολύ επιτυχημένη κωμική διαδικτυακή εκπομπή του.

 


Article featured image
Article featured image

«Ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό» απαντάει ο Ομπάμα.

Δεν είναι ότι θέλουμε και παπά να μας το πει, άλλο όμως είναι να το ακούς από τα χείλη του πλανητάρχη.

Δεν ξέρουμε ποιους είχε στο μυαλό του δίνοντας την εν λόγω απάντηση ο πρόεδρος των ΗΠΑ, μπορούμε όμως άνετα να υποψιαστούμε.

Και να θέλαμε να συμπεριλάβουμε κάποιους στις εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον εν λόγω κανόνα, δεν μας αφήνουν οι ίδιοι να το κάνουμε. Είναι όπως λέμε «θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει».

Η δοκιμή βόμβας υδρογόνου από την Βόρεια Κορέα, είτε πραγματική είναι είτε καλοστημένη προπαγάνδα, καταδεικνύει ότι ο τύπος με το περίεργο κούρεμα τα ‘χει τουλάχιστον χαμένα -ονόματα δε λέμε, υπολείψεις δεν θίγουμε.

Ο εν λόγω κύριος κατάφερε για ακόμα μια φορά να αναστατώσει όλο τον πλανήτη, τόσο που η ανακοίνωση για τη δοκιμή προκάλεσε μεταξύ άλλων και την σύγκλιση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

 



Από όλη την κατάσταση πάντως, πέραν της σοβαρότητας του θέματος, προέκυψε και κάτι απολαυστικό. Αν έχεις δει το βίντεο με την παρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης της Βορείου Κορέας η οποία αναγγέλλει το γεγονός, το ύφος της, το outfit της, το πάθος της, αλλά και τη διάρκεια του βίντεο, σίγουρα θα έχεις μείνει άναυδος. Αν όχι, το βίντεο που έπαιξε ακόμα και σε γιγαντοοθόνες στους δρόμους είναι εδώ και σε περιμένει να το απολαύσεις.

Και δεν είναι μόνο οι πολιτικοί ηγέτες που τα έχουν εντελώς χαμένα, κύριε Ομπάμα μου… Πόση βλακεία πια!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ