Προσφορές και δώρα στο opening του iStorm

Την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου πάμε στο opening του iStorm.

 


Article featured image
Article featured image

Το πρώτο Apple Premium Reseller Store ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό με ένα μοναδικό party στις 19.00.

Εκεί θα τραγουδά η Demy, θα υπάρχουν εκπλήξεις, προσφορές και πολλά δώρα!

Το νέο κατάστημα, το οποίο βρίσκεται στη Λευκωσία, στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ 4 και  Ευαγόρου, φέρνει στην κυπριακή αγορά την πλήρη γκάμα προϊόντων του αγαπημένου brand Apple σε συνδυασμό με ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και μοναδικές υπηρεσίες, εξασφαλίζοντας την αυθεντική εμπειρία Apple.

Το νέο Apple Premium Reseller Store τηρεί τις διεθνείς προδιαγραφές που θέτει η Apple για τα καταστήματα διάθεσης των προϊόντων της, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μία εντυπωσιακή και με καινοτόμες προτάσεις αγοραστική εμπειρία.

Στόχος της iStorm είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους λάτρεις των προϊόντων Apple στην Κύπρο.

Για το λόγο αυτό, οι καταναλωτές θα βρουν στο κατάστημα μια ευρεία ποικιλία περιφερειακών και αξεσουάρ, στοχευμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, ενώ επίσης θα μπορούν να λάβουν εξειδικευμένη γνώση, πάντα σε συνδυασμό με την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και την τεχνική υποστήριξη από τους ειδικούς της Apple.

Το έβδομο κατάστημα iStorm αποτελεί συνέχεια των επενδύσεων του Ομίλου Quest στην ελληνική και κυπριακή αγορά, κρατώντας ψηλά τον πήχη στην παροχή αξιόπιστων και ποιοτικών υπηρεσιών εξυπηρέτησης και ενημέρωσης για την τεχνολογία στον καταναλωτή.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Εθν. Μακαρίου & Ευαγόρου, 22 696080




 

#istorm #nicosia

A video posted by Giota Koumourou (@giotakoumourou) on





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ