Οι νικητές για το καλύτερο δημοσιογραφικό κείμενο

Το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ανακοίνωσε πως ολοκληρώθηκε η διαδικασία αναφορικά με τον Παγκύπριο Διαγωνισμό για το καλύτερο δημοσιογραφικό κείμενο.

 


Article featured image
Article featured image

Ο διαγωνισμός προκηρύχθηκε από το ΚΥΠΕ, με χορηγία της ALPHA BANK.

Η τριμελής Ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή αξιολόγησε τους τρεις πρώτους νικητές και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΥΠΕ, στην τελευταία του συνεδρία, επικύρωσε τα αποτελέσματα.

Α’ Βραβείο: Κυριάκος Πενηνταέξ, για το ρεπορτάζ του, με τίτλο «Φωτιά στο θέμα της φοροδιαφυγής βάζει ο Ερβέ Φαλτσιανί: Ελλιπής η κυπριακή λίστα Λανγκάρντ», που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Σημερινή». Το Α’ Βραβείο συνοδεύεται και με χρηματικό ποσό ύψους 1.000 ευρώ.

Β’ Βραβείο: Κάτια Σάββα, για το ρεπορτάζ της, με τίτλο «Η διαδρομή 300 χλμ. ενός ανάλγητου κράτους εις βάρος των καρκινοπαθών: Πόση ντροπή να ξεπλύνει ένα λεωφορείο», που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Πολίτης». Το Β’ Βραβείο συνοδεύεται και με χρηματικό ποσό ύψους 700 ευρώ.

Γ’ Βραβείο: Ελένη Κωνσταντίνου, για το ρεπορτάζ της, με τίτλο: «Η ζωή με τον HIV: Μεγάλη πρόοδος στη θεραπεία, στάσιμοι στην προκατάληψη», που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Χαραυγή». Το Γ’ Βραβείο συνοδεύεται και με χρηματικό ποσό ύψους 500 ευρώ.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ