Ανακάλυψε την Κύπρο φωτογραφίζοντας και κέρδισε βραβεία

Αν είσαι νέος που ζεις, ταξιδεύεις και ανακαλύπτεις τη Κύπρο; Αποτύπωσε σε μια φωτογραφία την καθημερινότητα σου, τα ταξίδια, τις εξερευνήσεις σου και όλα όσα θέλεις να μοιραστείς και στείλε τις φωτογραφίες σου στο [email protected], μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2016.


Article featured image
Article featured image

Ο Οργανισμός Νεολαίας Kύπρου προκηρύσσει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Move – Motivating Others through Voices of Experience».

Σκοπός του φωτογραφικού διαγωνισμού είναι να δώσει την δυνατότητα στους νέους ηλικίας 15-30 χρόνων που ζουν στη Κύπρο και γενικότερα στην Ευρώπη,  να εκφράσουν και να αποτυπώσουν μέσα από τον φωτογραφικό φακό, την καθημερινότητα τους, τα ταξίδια, τις εξερευνήσεις και όλα όσα θέλουν να δείξουν και να μοιραστούν.

*Κεντρική φωτογραφία: Ποταμός Λιοπετρίου/Δημήτρης ΒετσίκαςΘα βραβευτούν οι τρεις καλύτερες φωτογραφίες και θα δοθούν τα πιο κάτω βραβεία:

1ο  βραβείο – 300 ευρώ.

2ο  βραβείο – 200 ευρώ.

3ο  βραβείο – 100 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες ή  διευκρινήσεις παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Λάρνακας (τηλ.: 24-822580, e-mail: [email protected]). 

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται εις μνήμη του Θρασύβουλου Θρασυβούλου, Εκτελεστικού Γραμματέα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου και στα πλαίσια της ευρωπαϊκής ενημερωτικής εκστρατείας «Time to Move», και θα έχει ισχύ από τις 15 Οκτωβρίου μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου 2016.

 

Όροι Διαγωνισμού:

• Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νέοι  ηλικίας 15 - 30 ετών, κάτοικοι Κύπρου. Δεν μπορούν να συμμετάσχουν επαγγελματίες φωτογράφοι.

• Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλουν τόσο έγχρωμες όσο και ασπρόμαυρες φωτογραφίες,

• Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να υποβάλει μέχρι και τέσσερις (4) φωτογραφίες εκ των οποίων θα μπορεί να βραβευτεί μόνο η μία.

• Οι φωτογραφίες θα αποστέλλονται σε ηλεκτρονική μορφή υψηλής ανάλυσης και ευκρίνειας και διαστάσεις 30X40cm στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected],

• Μαζί με την φωτογραφία στο συνοδευτικό ηλεκτρονικό μήνυμα, οι συμμετέχοντες θα πρέπει αναγράφουν το όνομα τους, το τηλέφωνο, την ημερομηνία γέννησης  και τον τίτλο της φωτογραφίας. Συμμετοχές που δεν θα έχουν τα στοιχεία αυτά θα είναι άκυρες.

• Ο διαγωνιζόμενος θα πρέπει να είναι ο πνευματικός δημιουργός της εργασίας που υποβάλλει.

• Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι με την υποβολή των συμμετοχών τους στο διαγωνισμό, συναινούν στην πιθανή χρησιμοποίηση των φωτογραφιών τους από τον ΟΝΕΚ, σε εκθέσεις, ιστοτόπους, λευκώματα ή αφίσες.

• Φωτογραφίες που έχουν βραβευθεί ή αναρτηθεί σε προηγούμενους Παγκύπριους ή άλλους διαγωνισμούς δεν θα γίνονται δεκτές στον παρόντα διαγωνισμό.

• Μετά τη λήξη της προθεσμίας για υποβολή συμμετοχών, οι φωτογραφίες θα δοθούν στην κριτική επιτροπή για αξιολόγηση. Θα ακολουθήσει έκθεση, στην οποία θα παρουσιαστούν επιλεγμένες φωτογραφίες.

• Οι φωτογραφίες θα κριθούν από τριμελή επιτροπή που θα οριστεί από τον ΟΝΕΚ και θα αποτελείται από:- Φωτογράφος από τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου

- Φωτογράφος Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών της Κυπ. Δημοκρατίας

- Εκπρόσωπος του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου 

Ο διαγωνισμός έχει ισχύ από τις 15 Οκτωβρίου μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου 2016

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΟΝΕΚ 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ