Απόλαυσε απεριόριστο κυπριακό κρασί με μόνο €3

Το Σάββατο, 22 Οκτωβρίου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν προς το Δημοτικό Μέγαρο Λευκωσίας - Πλατεία Ελευθερίας.

 


Article featured image
Article featured image

Εκεί από τις 18.00 μέχρι τις 22.00 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση γευσιγνωσίας Κυπριακού Κρασιού «Η Λευκωσία στηρίζει το κυπριακό κρασί» την οποία διοργανώνουν η Λέσχη Lions και ο  Δήμος Λευκωσίας.

Στόχοι  της εκδήλωσης είναι:

• Η προώθηση του κυπριακού κρασιού, δίδοντας την ευκαιρία στα οινοποιεία να παρουσιάσουν τα κρασιά τους αλλά και στους δημότες της Λευκωσίας να τα γνωρίσουν

• Η ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης στη Λευκωσία και ιδιαίτερα της εντός των τειχών

• Η στήριξη των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Κασσιανού που για τη Λέσχη Lions Λευκωσίας εντός των τειχών αποτελεί το κύριο έργο προσφοράς στην κοινότητα και στους συμπολίτες μας.

Με μόνο μια μικρή εισφορά €3 παίρνετε το γυάλινο κολονάτο ποτήρι κρασιού και συμβάλλεται στην στήριξη των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Κασσιανού και έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε πληθώρα κρασιών από τα οινοποιεία που θα λάβουν μέρος.

Τα οινοποιεία που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση είναι τα ακόλουθα:    

Αγία Μαύρη, Aης Αμπέλης, Βλασίδης, Βουνί Παναγιάς, Ζαμπάρτας, Ιγνατίου-Κάλαμος, ΚΕΟ, Κολιός, Κτήμα Γερολεμο, Κτήμα Χριστούδια, Μακκάς, Κυπερούντας, Τσαγγαρίδης, Τσίακκας, ΣΟΔΑΠ, Santa Irene, Φικάρδος και Hadjiantonas.

Η εκδήλωση γίνεται και με την στήριξη των:

Όμιλος Οινοφίλων Κύπρου, Κύπρος Δρόμοι του κρασιού (KOT), Φίλοι της Λευκωσίας, Λευκωσιάζω, Λάτρεις της Λευκωσίας, Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής της Ευρύτερης Λευκωσίας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ