Εκστρατεία λήψης δειγμάτων DNA στο ΓΣΠ

Ο Γυμναστικός Σύλλογος «Τα Παγκύπρια» (ΓΣΠ) σε συνεργασία με το Καραϊσκάκειο  Ίδρυμα διοργανώνουν τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου εκδήλωση για λήψη δειγμάτων στοματικού επιχρίσματος (σάλιου), για ενίσχυση της τράπεζας δεδομένων του ιδρύματος για δότες μυελού των οστών.

 


Article featured image
Article featured image

Ο ΓΣΠ καλεί όλους και όλες ηλικίας 18 μέχρι 45 χρόνων να κάνουν αυτή την πράξη ζωής και να προσέλθουν τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου μεταξύ 17:30 – 20:30 στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ, όπου εξειδικευμένα συνεργεία του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος θα λαμβάνουν δείγματα σάλιου.

Στην εκδήλωση θα δώσουν δείγμα αθλητές και προπονητές του ΓΣΠ, ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, της Ομόνοιας και της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Κύπρου, καθώς και μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ανάγκη ενίσχυση της τράπεζας δεδομένων του Καραϊσκάκειου που καθίσταται όλο και πιο επιβεβλημένη, κάτι που φαίνεται άλλωστε και από πρόσφατα παραδείγματα όπως αυτό του μικρού Νικόλα Αρτεμίου, 14 μηνών από τη Λεμεσό, που αποτέλεσε και την αφορμή για τη διοργάνωση από τον ΓΣΠ αυτής της εκδήλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες 22874050.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ