Μαθήματα μαγειρικής με κύριο συστατικό το αντρικό σπέρμα

Τα οφέλη του σπέρματος στην υγεία έχουν συζητηθεί εδώ και χρόνια, και είναι γνωστό πώς η περιεκτικότητα του σπέρματος σε πρωτεΐνη ΑΑ ποιότητας, είναι πολύ υψηλή.

 


Article featured image
Article featured image

Ποτέ όμως προηγουμένως στον κόσμο δεν έχουν διοργανωθεί εργαστήρια που να διδάσκουν πώς να χρησιμοποιείς το σπέρμα, σε συνταγές για να φτιάχνεις ορεκτικά, κυρίως πιάτα, επιδόρπια ακόμα και ποτά.

Μέχρι σήμερα, αφού για πρώτη φορά στο Λονδίνο αποφάσισαν να διοργανώσουν μαθήματα μαγειρικής με βασικό συστατικό το σπέρμα, για να διδάξουν ερασιτέχνες μάγειρες πώς να το χρησιμοποιούν στις συνταγές τους.

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή στα μαθήματα, θα πρέπει να ξέρουν πώς θα χρησιμοποιήσουν το δικό τους σπέρμα ή του συντρόφου τους (φρέσκο ή κατεψυγμένο) το οποίο θα παραδώσουν σε μια μυστική τοποθεσία, στην οποία θα πραγματοποιηθούν και τα μαθήματα.

 



Οι ερασιτέχνες σεφ, θα προετοιμάσουν ένα γεύμα τριών πιάτων μαζί με ποτά, όλα με το συγκεκριμένο «υλικό», από ορεκτικά και κυρίως πιάτα με κοτόπουλο, μέχρι ροφήματα όπως παγωμένο τσάι.  

Ο υπεύθυνος σεφ που θα αναλάβει τη διδασκαλία, παρόλο που χαρακτηρίζει το σπέρμα «θρεπτικό» με «καταπληκτικές μαγειρικές ιδιότητες», εξηγεί πως ο ίδιος δεν το περιλαμβάνει σε όλα του τα φαγητά και πως απλώς είναι μια «αστεία ανατροπή».

«Φιλοδοξούμε να διοργανώσουμε το πρώτο στα χρονικά μάθημα μαγειρικής BYOS (Bring Your Own Semen), όπου οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να δημιουργούν διαφορετικές συνταγές χρησιμοποιώντας το δικό τους σπέρμα (ή του συντρόφου τους)».

Σύμφωνα πάντως με σχετικά δημοσιεύματα, δεν είναι σίγουρο ακόμη αν θα πραγματοποιηθούν τα συγκεκριμένα μαθήματα, αφού πρέπει να συμπληρωθούν 30 συμμετοχές για να δημιουργηθεί η τάξη.

 



 

Στην αγορά πάντως κυκλοφορεί σχετικό βιβλίο μαγειρικής του Paul Phoenhauer, το «Natural Harvest» το οποίο είναι γεμάτο με συνταγές βασισμένες στο σπέρμα και στο Amazon έχει βαθμολογηθεί με 4 αστεράκια.    

Ο ειδικός σε θέματα σεξ Alix Fox, που έχει αναλάβει και την προώθηση του event, εξηγεί: «Παρόλο που, αναμφίβολα, κάτι τέτοιο είναι απωθητικό για πολύ κόσμο, ορισμένοι θα βρουν την ιδέα του να καταναλώσεις ένα τόσο ιδιαίτερο υλικό απίστευτα ερεθιστική.

Νομίζω πως, αν σκεφτείς ότι οι άνθρωποι καταναλώνουν καθημερινά αυγά, τα οποία είναι ουσιαστικά το αποτέλεσμα της έμμηνου ρύσης της κότας, το να φας σπέρμα του συντρόφου σου ίσως δεν είναι τελικά και τόσο ακραίο».    

Οι διοργανωτές διευκρινίζουν πως όσο πιο φρέσκο είναι το σπέρμα τόσο το καλύτερο, αλλά μπορεί κάποιος να φέρει και κατεψυγμένο, αν και σε αυτή την περίπτωση ενδέχεται να έχει αλλοιωθεί η γεύση και η περιεκτικότητά του.  


Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ