Ο Έρικ Κίτας μας λέει τον καιρό για το τριήμερο

Αύριο Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με λίγες ψηλές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα είναι αρχικά βορειοανατολικοί έως νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 2- 4 μποφόρ και το απόγευμα νοτιοδυτικοί έως βορειοδυτικοί 3 – 4 μποφόρ.

 


Article featured image
Article featured image

Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 βαθμούς κελσίου το εσωτερικό -πέντε βαθμοί πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα- 28 με 31 στα παράλια και 19 βαθμοί στον Όλυμπο.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 2 – 4 μποφόρ, αλλά το απόγευμα θα ενισχυθούν σε 3 – 5 μποφόρ.

Στα νότια παράλια οι ριπές θα φτάνουν στα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σημειώνει πτώση κατά ένα περίπου βαθμό και συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ ψηλότερα επίπεδα για την εποχή.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά κυρίως στα ορεινά θα παρατηρούνται λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία σημειώνει περαιτέρω πτώση, αλλά ακόμη βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα.

Ο καιρός αλλάζει με χαμηλές θερμοκρασίες και βροχές, από την πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη, κάτι το οποίο το kitasweather.com, αναφέρει από τις 19 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα βροχές αναμένονται στο μέσο της πρώτης εβδομάδας Νοεμβρίου.  


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ