Δεν θα δούμε ξανά σκίτσα του Αρκά στο Facebook

Δεν πρόκειται να ανεβούν ξανά σκίτσα του Αρκά στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο Facebook, όσο υπάρχουν ψεύτικες σελίδες με το όνομα του Αρκά.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτό, ανακοίνωσε η ομάδα που διαχειρίζεται την επίσημη σελίδα στο Facebook του γνωστού σκιτσογράφου.

Οι ψεύτικες σελίδες με το όνομα του Αρκά, όπως καταγγέλλει η ομάδα, πλαστογραφούν τα σκίτσα του, παραπλανούν τον κόσμο και τον διασύρουν.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση της ομάδας:

«Τα μόνα που θα ανεβάζουμε πια είναι αυτά τα links και αναγγελίες για τα καινούρια βιβλία του Αρκά. Δυστυχώς ο Αρκάς αδιαφορεί για τα likes κι έτσι δεν πρόκειται να δώσει καινούριο σκίτσο στο fb, όσο υπάρχουν fake σελίδες με το όνομά του.

Πλαστογραφούνται συνεχώς σκίτσα του στο διαδίκτυο και χρησιμοποιούνται από δεξιούς, αριστερούς και φασίστες για προπαγάνδα. Κάθε ψεύτικη σελίδα μπορεί να ανεβάσει τέτοια σκίτσα (κάποιες το κάνουν ήδη) και να παραπλανήσει ακόμα περισσότερο τον κόσμο διασύροντας το όνομά του.

Τα γνήσια σκίτσα του Αρκά οι γνήσιοι φίλοι της δουλείας του θα τα βρίσκουν εκεί που τα έβρισκαν 35 χρόνια τώρα: στα βιβλία του. Ίσως είναι καλύτερα έτσι. Οι μόνοι που χάνουν είναι οι περιστασιακοί φίλοι του Αρκά που τον έμαθαν απ' το Internet και οι πλαστογράφοι των σκίτσων του ή του ονόματός του».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ