Φόρος ακίνητης ιδιοκτησίας για μια λάθος «Ελιά»

Εκεί που νομίζεις πώς τα έχεις δει όλα στον τόπο τούτο τον πολύπαθο και τίποτα πλέον δεν μπορεί να σε εκπλήξει, έρχεται μια «ελιά» από το πουθενά και δίνει ξανά νόημα στην πεζή καθημερινότητα μας.

 


Κάπως έτσι πρέπει να ένοιωσε ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης, όταν διαβάζοντας το ραβασάκι του φόρου ακίνητης ιδιοκτησίας, διαπίστωσε μια περίεργη επιπρόσθετη χρέωση που δεν του έβγαζε νόημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Φ», η χρέωση ήταν ύψους 1,5 ευρώ η οποία όμως δεν δικαιολογείτο από τα υφιστάμενα περιουσιακά του στοιχεία. Μάλιστα ανατρέχοντας στην περσινή φορολογία διαπίστωσε πώς το ίδιο συνέβη και πέρσι, αλλά όπως φαίνεται δεν το είχε προσέξει.

Όταν πήγε στο γραφείο του Φόρου για να ξεκαθαρίσει το τι συμβαίνει, η έκπληξή του ήταν ακόμα μεγαλύτερη, καθώς ο υπάλληλος του εξήγησε ότι η χρέωση αυτή αντιστοιχεί σε μια ελιά.

Η σύζυγος του εν λόγω αναγνώστη φαίνεται στα χαρτιά να δέχτηκε κληρονομιά μια ελιά στη Δρούσια το 1954.

Ο αναγνώστης, μετά το αρχικό σοκ, εξήγησε στον υπάλληλο ότι το 1954 η σύζυγός του ήταν αγέννητη, ενώ επιπρόσθετα δεν είχε το επίθετο του συζύγου της, με το οποίο αναφερόταν στην κληρονομιά.


Σχετικα

Η απίστευτη απάντηση μαγαζιού της Λάρνακας προς πελάτισσα που έγραψε αρνητική κριτική

7 πατέντες για να σώσουμε τη ψυχή μας, πολύ καλύτερες από αυτή των Ρώσων ιερέων

Πνίγηκε ενώ έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του [ΒΙΝΤΕΟ]

Η Κιμ Καρντάσιαν μιλά ανοιχτά για τη μάχη της με την ψωρίαση

Ξανά στην πασαρέλα η Τζένιφερ Λόπεζ με το θρυλικό Versace φόρεμα που άλλαξε το ίντερνετ

Σε ελληνικό βίντεο στο Youtube εμφανίζεται «φάντασμα»