Τον Οκτώβρη η Apple ανοίγει στην Κύπρο με ένα μεγάλο party

Το πολύ-αναμενόμενο πρώτο Apple Premium Reseller Store ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό, με ένα μοναδικό party στις 7:00μμ με live της δημοφιλούς τραγουδίστριας Demy, εκπλήξεις, προσφορές και πολλά δώρα!

 


Article featured image
Article featured image

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου η iStorm, ο ειδικός της Apple, έρχεται στην Κύπρο! Το νέο κατάστημα, το οποίο βρίσκεται στη Λευκωσία, στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ 4 και  Ευαγόρου, φέρνει στους Κύπριους καταναλωτές την πλήρη γκάμα προϊόντων του αγαπημένου τους brand, Apple, σε συνδυασμό με ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και μοναδικές υπηρεσίες, εξασφαλίζοντας την αυθεντική εμπειρία Apple.

Το νέο Apple Premium Reseller Store τηρεί τις διεθνείς προδιαγραφές που θέτει η Apple για τα καταστήματα διάθεσης των προϊόντων της, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μία εντυπωσιακή και με καινοτόμες προτάσεις αγοραστική εμπειρία.

Στόχος της iStorm είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους λάτρεις των προϊόντων Apple στην Κύπρο. Για το λόγο αυτό, οι καταναλωτές θα βρουν στο κατάστημα μια ευρεία ποικιλία περιφερειακών και αξεσουάρ, στοχευμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, ενώ επίσης θα μπορούν να λάβουν εξειδικευμένη γνώση, πάντα σε συνδυασμό με την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και την τεχνική υποστήριξη από τους ειδικούς της Apple.

Ο Retail Manager της iStorm, Κώστας Παπαγιάννης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που το πρώτο κατάστημα της iStorm στην Κύπρο γίνεται πραγματικότητα, καθώς η κυπριακή αγορά είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς, γνωρίζοντας πως τα προϊόντα Apple βρίσκονται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των Κυπρίων καταναλωτών.

Στόχος της iStorm είναι να φέρει τους καταναλωτές της Κύπρου σε επαφή με το αυθεντικό οικοσύστημα της Apple, σε συνδυασμό πάντα με την κορυφαία αγοραστική εμπειρία που μόνο η iStorm ξέρει να προσφέρει.»

Το έβδομο κατάστημα iStorm αποτελεί συνέχεια των επενδύσεων του Ομίλου Quest στην ελληνική και κυπριακή αγορά, κρατώντας ψηλά τον πήχη στην παροχή αξιόπιστων και ποιοτικών υπηρεσιών εξυπηρέτησης και ενημέρωσης για την τεχνολογία στον καταναλωτή.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.istorm.com.cy.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ