Η πρεμιέρα του «The Voice» κτύπησε 40άρι

Πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ «The Voice Of Greece», το απόλυτο μουσικό show που λατρεύουν εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο!

 


Article featured image
Article featured image

Η πρεμιέρα του «The Voice Of Greece» στο ΣΙΓΜΑ, το βράδυ της Τετάρτης 16 Νοεμβρίου, καθήλωσε το κοινό, φτάνοντας σε τηλεθέαση μέχρι και το εκπληκτικό 40,5%, με τον μέσο όρο τηλεθέασης (SHR) να φτάνει το 25.9%, αλλά και στο 27.1% στα δυναμικά κοινά 18-44.

Τέσσερεις σπουδαίοι καλλιτέχνες αναζήτησαν ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές την καλύτερη φωνή της Ελλάδας και της Κύπρου. Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς ήταν έτοιμοι να «πατήσουν» το μαγικό κουμπί που… ενδεχομένως θα αλλάξει για πάντα τη ζωή των διαγωνιζομένων.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης διαχειρίστηκε με τον δικό του μοναδικό τρόπο την ένταση, το πάθος, τη συγκίνηση και την αδρεναλίνη που έζησαν οι παίκτες και οι θεατές στο πιο λαμπερό stage της τηλεόρασης.

Το THE VOICE OF GREECE δίνει και απόψε (Πέμπτη 17/11) ραντεβού στις 22:00 με τους τηλεθεατές, συνεχίζοντας τη διαδικασία των blind auditions δείχνοντας μας ποια υποψήφια αστέρια θα εντυπωσιάσουν τους coaches με την ερμηνεία τους και θα διεκδικήσουν μια θέση στην ομάδα τους!

Το «The Voice of Greece» δίνει σταθερό  ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22:00 στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ!



Κεντρική φωτογραφία: Η 16χρονη Faith κατάφερε να περάσει και είναι πλέον στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ