Συνεχίζουμε με καλοκαίρι στην Κύπρο

Υψηλή πίεση και βορειοανατολικό έως ανατολικό ρεύμα αέρα θα επηρεάζουν την περιοχή για τις επόμενες 5-6 ημέρες

 


Article featured image
Article featured image

Σήμερα Πέμπτη ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος με βορειοανατολικούς έως ανατολικούς, ασθενείς μέτριους ανέμους 2-4 bft. Η θερμοκρασία στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 20 έως 22 βαθμούς στα παράλια και στους 8 βαθμούς στην χιονίστρα.

Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος και ψυχρός με βορειοανατολικούς ασθενείς ανέμους 2-3 bft. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 βαθμούς στα παράλια και στους 0 βαθμούς στην χιονίστρα.

Αύριο Παρασκευή ο καιρός συνεχίζει να είναι ηλιόλουστος και το ανατολικό ρεύμα αέρα ενισχύεται. Η θερμοκρασία δεν σημειώνει αξιόλογη μεταβολή και παραμένει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ την Κυριακή θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και υψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή άνοδο και θα κυμαίνεται σε υψηλότερα για την εποχή επίπεδα.

Στο πρώτο μισό της ερχόμενης εβδομάδας ο καιρός δεν σημειώνει αλλαγή, ενώ το δεύτερο μισό της εβδομάδας ο καιρός φαίνεται να αλλάζει με πτώση της θερμοκρασίας και με πιθανότητα για βροχή κυρίως την Πέμπτη.

Αν και είναι νωρίς να το προβλέψουμε πιστεύω πως ο καιρός θα σημειώσει σημαντική αλλαγή της τελευταίες ημέρες του μήνα. Σε 3-4 μέρες η πρόβλεψη θα είναι ξεκάθαρη.



*Για συνεχή ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις του καιρού στο kitasweather.com 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ