Με €40 μπορείς να εξαγνίσεις τη μήτρα σου

Δεν έχουμε σκοπό να κατακρίνουμε ή να αμφισβητήσουμε κανέναν, εξάλλου ποιοι είμαστε εμείς που θα το κάνουμε, είναι όμως κάποια πράγματα που τα βλέπεις και σκέφτεσαι ότι ίσως τελικά έχουν ένα κάποιο point όλοι αυτοί που φωνάζουν ότι μες ψεκάζουν. Μήπως να το ψάξουμε καλύτερα, πραγματοποιώντας ξανά μετρήσεις του αέρα που αναπνέουμε στην ατμόσφαιρα; Αν ισχύει, πάντως, ότι όντως μας ψεκάζουν, τουλάχιστον θα έχουμε και ένα άλλοθι.

 


Article featured image
Article featured image

Τι εννοώ. Για καθαρισμό σπιτιών, αυλών, αυτοκινήτων και τζαμιών, σίγουρα έχεις ξανακούσει. Τι θα έλεγες αν σου αποκαλύπταμε πως πλέον μπορείς να καθαρίσεις και τη μήτρα σου; Ή πιο σωστά, να την εξαγνίσεις…

 

Το πρόγραμμα του «Εξαγνισμού της Μήτρας» περιλαμβάνει:

-Καθαρισμό με ειδικό θυμίαμα μπαχαρικών και βοτάνων, για αποτοξίνωση της αύρας

-Καθαρισμό των γυναικών του θηλυκού γενεαλογικού δέντρου

-Χρονικό ημερολόγιο μήτρας

-Σαμανικό ταξίδι στη μήτρα

-Διαλογισμό ενεργοποίησης της μήτραςΣημείωση: Πρέπει να διαθέτετε μαζί σας ένα λευκό σεντόνι, μαγιό ή άνετα εσώρουχα. Φροντίστε τα ρούχα που θα φοράτε να είναι άνετα.

** Η τιμή «καθαρισμού» ανέρχεται στα €40, ενώ λόγω του ότι αυτό θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, αν είστε από Κύπρο καλό είναι να υπολογίσετε το κόστος για αεροπορικά, ξενοδοχείο, pocket money, συν ψώνια και μπουζουκοέξοδα.

 

Αν δεν σε καλύψαμε, λύνοντάς σου όλες τις απορίες, μάθε περισσότερα ΕΔΩ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ