5+1 λόγοι για να λάβεις μέρος στο «Career Academy»

Έχεις κουραστεί να ψάχνεις για δουλειά; Στέλνεις συνεχώς βιογραφικά και δεν παίρνεις καμία απάντηση; Bαρέθηκες να ακούς ότι πρέπει να έχεις τουλάχιστον δύο χρόνια εμπειρία για να σε προσλάβουν; Μην απογοητεύεσαι.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου σχεδίασε και διοργανώνει αποκλειστικά για εσένα ένα εκπαιδευτικό διήμερο, το «Career Academy», από τις 2-4 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο «Ε-Hotel» στα Περβόλια Λάρνακας για να σε προετοιμάσει σωστά για να βρεις δουλειά.

 

Πιο κάτω ακολουθούν 6 λόγοι γιατί η συμμετοχή σου στο #CareerAcademy είναι must:



Κοινωνικές Δεξιότητες / Δικτύωση

1.       Με τη συμμετοχή σου στο Career Academy θα κοινωνικοποιηθείς με άλλους νέους της ηλικίας σου, θα μοιραστείς τους προβληματισμούς σου και θα βελτιώσεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες αφού θα έχεις την ευκαιρία να συνομιλήσεις με επαγγελματίες και επιχειρηματίες, πιθανούς εργοδότες ή συνεργάτες. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να ακούσεις ιστορίες νέων που πέτυχαν δημιουργώντας τη δική τους επιτυχημένη επιχείρηση.



Εργασία σε ομάδες

2.       Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα λάβεις μέρος σε διάφορα εργαστήρια μη τυπικής μάθησης, θα εργαστείς σε ομάδες, θα διαφωνήσεις, θα συμφωνήσεις, θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς, να ετοιμάσεις κάποιο project σε λίγο χρόνο και θα παρουσιάσεις το έργο σου στους υπόλοιπους συμμετέχοντες οπότε θα αναπτύξεις δεξιότητες ή θα καλλιεργήσεις ικανότητες που ζητάνε οι εργοδότες σήμερα.



Διόρθωση Βιογραφικού σημειώματος

3.       Συμμετέχοντας στο «CV Clinic» θα έχεις την ευκαιρία να συνομιλήσεις ατομικά με σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού, να διορθώσεις το βιογραφικό σου σημείωμα και να πάρεις εξατομικευμένες συμβουλές για το πώς να προωθήσεις σωστά τις ικανότητες και δεξιότητές σου.



Συμβουλές για επιτυχημένες συνεντεύξεις εργασίας

4.       Στο πρόγραμμα του «Career Academy» θα συμμετέχουν ειδικοί στη διεύθυνση ανθρώπινου δυναμικού και επιχειρηματίες από τους οποίους θα μάθεις μικρά μυστικά για μία επιτυχημένη συνέντευξη εργασίας. Θα μάθεις τι ζητάνε οι εργοδότες, πώς πρέπει να απαντήσεις σε διάφορες ερωτήσεις, πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η εμφάνισή σου και η γλώσσα του σώματός σου αλλά και η εικόνα σου στα social media.



Ενημέρωση για τον ΟΝΕΚ

5.       Θα πληροφορηθείς για όλες τις υπηρεσίες και τα προγράμματα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου που προσφέρονται εντελώς δωρεάν για εσένα.



Δωρεάν επιμόρφωση, διαμονή και διατροφή

6.       Η συμμετοχή στο εκπαιδευτικό διήμερο είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, το ίδιο και η διαμονή και η διατροφή, χρηματοδοτημένη από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής διαδικτυακά στο https://goo.gl/2kHa81 ή στην ιστοσελίδα του ΟΝΕΚ www.onek.org.cy μέχρι την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ