Ετοιμαστείτε για το πιο hairy party της χρονιάς

Με ένα μεγάλο πάρτι ρίχνει αυλαία φέτος το MOVEMBER Cyprus στο Carob Mill στη Λεμεσό.

 


Article featured image
Article featured image

Το Round Table 1 Λευκωσίας και η Μπύρα ΚΕΟ ετοιμάζουν το πιο hairy party της χρονιάς με live performance από τις 48 ώρες και ένα μοναδικό DJ set από τους Freddie Μερκούρη με τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες των 80ς, 90ς και 00s.

Το Movember Cyprus, το οποίο τα τελευταία 4 χρόνια έχει στρατολογήσει χιλιάδες μουστάκια στην Κύπρο για την πρόληψη, ενημέρωση και θεραπεία του καρκίνου του προστάτη, προσκαλεί τον κόσμο να συμμετέχει στη μεγαλύτερη εκδήλωση που θα γίνει στα πλαίσια της φιλανθρωπικής αυτής κίνησης για το 2016.

Μια μεγάλη σκηνή και ειδικά σχεδιασμένα LED screens θα μετατρέψουν τον χώρο σε ένα τεράστιο dance club. Το συγκρότημα που έρχεται ειδικά από την Αθήνα για τον σκοπό αυτό έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα, ενώ το DJ duo θα κάνει μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του.

 

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, στις 10 το βράδυ. Είσοδος μόνο 10 ευρώ. Εισιτήρια και κρατήσεις στα Carob Mill Restaurants στο 25820430.Εσύ θα χάσεις το πάρτι της χρονιάς;ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ: 5+1 γνωστοί Κύπριοι μάς δείχνουν το μουστάκι τους [εικόνες & βίντεο]

 

 

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ