Ήξερες ότι στη Λευκωσία παίζουν hockey;

Δύο ομάδες hockey, ένα γήπεδο και 7 ώρες συνεχούς αγώνα. Θα τα καταφέρουν;

 


Article featured image
Article featured image

Μια εκδήλωση αγάπης και προσφοράς που διοργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Hockey, με σκοπό να βοηθήσουν τον φιλανθρωπικό σύνδεσμο «Βαγόνι Αγάπης», και να επικοινωνήσουν παράλληλα στο ευρύ κοινό το hockey.

To «Marathon Hockey Game», είναι μια πρωτότυπη εκδήλωση για το νησί και θα είναι ανοιχτή για όλους όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, άσχετα από την ηλικία και το επίπεδο στο hockey.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της ομοσπονδίας, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου αθλητές hockey θα διδάσκουν σε αρχάριους τις βασικές αρχές και κανονισμούς του αθλήματος, ούτως ώστε με την έναρξη του αγώνα να υπάρχει περισσότερος κόσμος που θα συμμετέχει μαζί με τους επαγγελματίες στον μαραθώνιο.

 



Οι δύο ομάδες που θα συμμετέχουν θα στελεχώνονται από αθλητές hockey, ενώ μαζί τους θα είναι και όσοι θέλουν να δοκιμάσουν από τους παρευρισκόμενους.

«Στόχος μας είναι να υπάρχει συνέχεια στον αγώνα για τις 7 ώρες, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι σε κάποια στιγμή μπορεί να μείνουν στο γήπεδο συνολικά 5 με 6 άτομα», αναφέρει άτομο της ομοσπονδίας.

Στην εκδήλωση θα υπάρχουν σνακ και ροφήματα για όλους, ενώ θα πραγματοποιηθεί και παζαράκι από το «Βαγόνι Αγάπης» με χειροτεχνίες.

«Ο αγώνας θα διεξάγεται σε φιλικό επίπεδο και με πολύ γιορτινές διαθέσεις».

 





Ημερομηνία: 18 Δεκεμβρίου

Ώρα: 09:00πμ -16:00μμ

Χώρος: Αγγλική Σχολή Λευκωσίας, Γήπεδο «Ντίνος Ιωάννου»

Τιμή Εισόδου: 5 Ευρώ

*Για περισσότερες πληροφορίες στο info@cyprushockey.org ή στο 99108093 (Πάνος)

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ