Διαγωνισμός με δώρο δύο πλήρεις υποτροφίες για οποιοδήποτε πρόγραμμα του ΑΤΙ

Οικονομική κρίση. Ανεργία. Άνεργοι πτυχιούχοι. Παρόλο που έχουμε συνηθίσει πια να ακούμε αυτές τις λέξεις στην Κύπρο, εντούτοις πιστεύουμε ότι όλοι έχουν δικαίωμα στην εκπαίδευση και ίσες ευκαιρίες για εργασία.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που αποφασίσαμε να διοργανώσουμε ένα διαγωνισμό σε συνεργασία με το Aviation and Tourism Institute (ΑΤΙ), σε μια προσπάθεια να δώσουμε την ευκαιρία σε 2 τυχερούς να διεκδικήσουν πλήρεις υποτροφίες για οποιοδήποτε πρόγραμμα του ΑΤΙ.

Το Aviation & Tourism Institute (ΑΤΙ) δημιουργήθηκε από επαγγελματίες στο χώρο των αερομεταφορών, του τουρισμού και της εκπαίδευσης μέσα από την  ανάγκη να υπάρξει στην κυπριακή αγορά εξειδικευμένο εκπαιδευτικό κέντρο στα θέματα αυτά. Το ΑΤΙ λειτουργεί σύμφωνα με όλες τις διεθνείς προδιαγραφές και πρόνοιες των αρμοδίων διεθνών οργανισμών (ICAO και  IATA) καθώς και της Κυπριακής Πολιτικής Αεροπορίας. Αποτελεί δε το μοναδικό Accredited School της ΙΑΤΑ (Διεθνής Ένωσης Αεροπλοΐας) στην Κύπρο και στην Ανατολική Μεσόγειο. Το ΑΤΙ παρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα για Αεροσυνοδούς, υπαλλήλους τουριστικών οργανισμών, αεροπορικών εταιρειών και αεροδρομίων, για cargo agents και ειδικούς επικίνδυνων φορτίων, ενώ είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως τα διπλώματά του αναγνωρίζονται από όλα τα κράτη!

Η κάθε υποτροφία έχει αξία 2,300 - 2,500 ευρώ (ενώ επιπλέον δίνεται ως δώρο το κόστος εγγραφής που είναι στα 300 ευρώ, το μόνο που θα πρέπει να πληρώσουν οι νικητές είναι τα βιβλία, αξίας 500 ευρώ).

Στο τέλος του προγράμματος, ο κάθε σπουδαστής θα γίνει κάτοχος επαγγελματικού διπλώματος, το οποίο μπορεί να αποτελέσει ένα δυνατό χαρτί στην προσπάθεια εξεύρεσης εργασίας.

Για να βρείτε το διαγωνισμό, επισκεφθείτε τη σελίδα της City Free Press στο Facebook. Για να συμμετάσχετε, απλώς κάντε like τη σελίδα μας και share το διαγωνισμό. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 25 Νοεμβρίου 2016 μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου 2016. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 5 Δεκεμβρίου.  Καλή τύχη σε όλους!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ