Μια γερμανική χριστουγεννιάτικη αγορά στη Λευκωσία

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος ο Κυπρογερμανικός Πολιτιστικός Σύνδεσμος διοργανώνει την αυθεντική γερμανική παραδοσιακή Χριστουγεννιάτικη αγορά στο Ινστιτούτο Γκάιτε στη Λευκωσία.

 


Χριστουγεννιάτικες παραδοσιακές γερμανικές λιχουδιές όπως Lebkuchen και Stollen, κατευθείαν από τη Γερμανία, οι οποίες θα διατίθενται σε προσιτές τιμές, μεγάλη ποικιλία από πρωτότυπα χειροποίητα δώρα, καθώς και γερμανικά παραδοσιακά στολίδια για τα Χριστούγεννα.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν παραδοσιακά γερμανικά εδέσματα όπως λουκάνικα, νόστιμες βάφλες, το γνωστό «Glühwein» (ζεστό αρωματικό κρασί), γερμανική μπύρα και πολλά άλλα προϊόντα από διάφορους προμηθευτές.

Η εκδήλωση θα πλαισιώνεται με την συνοδεία χριστουγεννιάτικης ζωντανής μουσικής από το συγκρότημα Windcraft Band.

Για τα παιδιά ο Σύνδεσμος υπόσχεται και φέτος μια ευχάριστη δημιουργική βραδιά με κατασκευές και χριστουγεννιάτικα στολίδια, αλλά και την επίσκεψη του Άγιου Βασίλη που θα φέρει στα παιδιά μικρά δώρα.

Όπως κάθε χρόνο ο Σύνδεσμος διοργανώνει την εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό. Φέτος θα βοηθηθούν δύο κοινωφελή Ιδρύματα - το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Αγίου Δομετίου καθώς και η Σχολή Τυφλών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2016 στο Ινστιτούτο Γκαίτε, Μάρκου Δράκου 21, 1102 Λευκωσία από τις 15:00 μ.μ. μέχρι τις 20:00 μ.μ.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ