Κυπριακή γυναικεία ομάδα πινγκ πονγκ σε Πανευρωπαϊκούς αγώνες

Μπορεί στην Κύπρο ο βασιλιάς των σπορ, όπως συνηθίζουν να λένε, να είναι το ποδόσφαιρο, υπάρχουν όμως και άλλα αθλήματα που προβάλλουν τη χώρα μας στο εξωτερικό αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις με το ήθος και την αξιοπρέπεια των εκάστοτε αθλητριών/αθλητών

 


Article featured image
Article featured image

Μια απ’ αυτές είναι και η γυναικεία ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Ονήσιλου Λακατάμιας, η οποία συμμετείχε για πρώτη φορά στην ιστορία της κυπριακής επιτραπέζιας αντισφαίρισης, στον 2ο γύρο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι Κύπριες αθλήτριες αντιμετώπισαν στην Ισπανική πόλη Linares το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, την τουρκική ISTANBUL BBSK (1-3) και την πορτογαλική GDCS JUNGAL (0-3), ενώ στον τελευταίο αγώνα που έγινε την Κυριακή με την ισπανική TECNIGEN LINARES το αποτέλεσμα ήταν 0-3.

Παρότι η κυπριακή ομάδα δεν πέτυχε κάποια νίκη, η συμμετοχή και μόνο σε μια τέτοια διοργάνωση αποτελεί σημαντικό γεγονός, με τις αθλήτριες να γεμίζουν εμπειρίες και γνώσεις, ενώ άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις ως εκπρόσωποι της Κύπρου σε ευρωπαϊκούς αγώνες.

Η ομάδα αποτελείτο από τις Ελευθερία Παναγιώτου, Σοφία Κονή, Κωνσταντίνα Μελετιέ και Φωτεινή Μελετίε. Μαζί τους ήταν ο πρόεδρος που είχε και καθήκοντα προπονητή Αντρέας Τζιάμπος και ο Χρίστος Μελετιές.

 



Το βίντεο από την παρουσίαση της κυπριακής ομάδας και την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ