Μαθαίνω πώς να σχεδιάζω cartoons vol2

Στο πλαίσιο των «Οικογενειακών Δημιουργικών Στιγμών» στο Τεχνόπολις 20, διοργανώνεται το 2ο εργαστήρι σχεδίου και cartoons.

 


Article featured image
Article featured image

Θέμα του εργαστηρίου αποτελεί η σύνθεση αντικειμένων με την χρήση απλών γεωμετρικών σχημάτων. Το εργαστήρι απευθύνεται σε παιδιά, αλλά και ενήλικες που θα τους ενδιέφερε να μάθουν τις βασικές αρχές του σχεδίου και της δημιουργίας cartoons.

Το εργαστήρι αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου αλλά και αυτόνομη θεματική ενότητα που μπορεί να παρακολουθήσει ο οποιοσδήποτε έστω και αν δεν έχει παρευρεθεί στη προηγούμενη παρουσίαση.

 

Πρόγραμμα Νοεμβρίου

Σάββατο & Κυριακή, 5 - 6 Νοεμβρίου

Masterclass Πιάνου με την Λεώνη Χατζηθωμά και Borislav Alexandrov

Το Σάββατο & Κυριακή, 5 – 6 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί masterclass πιάνου με τη Λεώνη Χατζηθωμά και τον Borislav Alexandrov. Το ντουέτο παρουσιάζει εκπαιδευτικά κονσέρτα σε σχολεία σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Κύπρου και το ρεπερτόριό τους περιλαμβάνει έργα των Mozart, Schubert, Lizst, Brahms, Rachmaninoff καθώς και πολλών σύγχρονων συνθετών.

Μετά το τέλος των masterclasses θα πραγματοποιηθεί ρεσιτάλ με τους συμμετέχοντες. Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης. Συμμετοχές απαραίτητες στο 70002420. Διάρκεια: 60 λεπτά

Συμμετοχή: €40

 

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου - 3o Φεστιβάλ Παραμυθιού Κύπρου

Το Κέντρο Λόγου & Τεχνών Τεχνοδρόμιο διοργανώνει για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Παραμυθιού Κύπρου σε όλη την Κύπρο. Στην Πάφο, το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί για 2η χρονιά στο Τεχνόπολις 20

11:00 «Αλαντίν - Κωνσταντίν»

Ο Κωνσταντής ενώ ξεκινάει να γνωρίσει τον κόσμο, έρχεται αντιμέτωπος με δυσκολίες & εμπόδια. Μαθαίνει όμως ότι ακόμη & αν έχεις σύμμαχό σου τρεις μαγικές ευχές, τα πιο σημαντικά εφόδια στη ζωή είναι η γνώση, η πίστη στον εαυτό σου, η αλήθεια, η αγάπη και η φιλία. Η παράσταση έχει ζωντανή μουσική και πρωτότυπα τραγούδια.

Αφήγηση: Γιώργος Ευγενικός, Μουσική: Εμμανουήλ Παλιάκης, Στίχοι τραγουδιών: Άσπα Παπαδοπούλου

12:00 Μικρασιατικά Παραμύθια: Παραμύθια που ξυπνούν τις μνήμες

Για παιδιά άνω των 9 ετών & ενήλικες. Αφηγήτρια: Δωρίτα Βοσκαρίδου.

Είσοδος: €5 ανά παράσταση. Οικογένειες με τρία μέλη και περισσότερα: 20% έκπτωση στα πιο πάνω. Κρατήσεις απαραίτητες στο 70002420.

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου, 11πμ & 16μμ

Παιδική παράσταση Οι μουσικοί της Βρέμης

Μια πρωτότυπη εκδοχή του παραμυθιού των αδερφών Γκριμ, με κούκλες, μουσική, τραγούδια, χορό και ενεργή συμμετοχή των παιδιών. Μια αισιόδοξη ιστορία τεσσάρων φίλων, που παρ’ όλες τις δυσκολίες πέτυχαν το όνειρό τους! Ο γάιδαρος, ο σκύλος, η γάτα κι ο κόκορας διωγμένοι από τ’ αφεντικά τους, ξεκινούν να βρουν την τύχη τους. Θέλουν να γίνουν μουσικοί στη μπάντα της πόλης της Βρέμης! Για 2 - 102 ετών. Παράσταση κουκλοθεάτρου από την ομάδα Κουκλο-ιστορίες. Κρατήσεις απαραίτητες στο 70002420.

Είσοδος: €6

Το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου στις 3:30μ.μ. με την Παναγιώτα Μιχαήλ, πτυχιούχο στον κλάδο της Εικονογράφησης για Κινούμενα Σχέδια, μαθαίνουμε πώς να φτιάχνουμε cartoons.

Συμμετοχή: 6 ευρώ

Κρατήσεις απαραίτητες στο 70002420.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ