«Μοιράστε Αγάπη» μέσω ενός πρωτότυπου διαγωνισμού

Τα αρτοποιεία Σίγμα σε συνεργασία με το SigmaLive διοργανώνουν έναν πρωτότυπο διαγωνισμό που ενώνει ανθρώπους και φέρνει κοντά αγαπημένα πρόσωπα!

 


Article featured image
Article featured image

Ο καθένας φέτος θα έχει την ευκαιρία να μοιράσει «αγάπη» σε ένα ξεχωριστό για εκείνον πρόσωπο, που ζει στο εξωτερικό.

Μπείτε στο SigmaLive (www.sigmalive.com) και λάβετε μέρος στο διαγωνισμό! Κάθε μέρα θα αποστέλλεται ένα πακέτο με χειροποίητες χριστουγεννιάτικες λιχουδιές Σίγμα στο αγαπημένο πρόσωπο ενός νικητή, ο οποίος θα έχει και την ευκαιρία να μπει σε κλήρωση για να κερδίσει αεροπορικό εισιτήριο μετ’ επιστροφής και να έρθει στην Κύπρο για να περάσει μαζί με τους δικούς ανθρώπους, αυτές τις γιορτές!

«Μοιράστε Αγάπη», ο πιο καινοτόμος και συγκινητικός διαγωνισμός με επίκεντρο τον άνθρωπο και την οικογένεια, μας προσφέρουν με αγάπη φέτος τα αρτοποιεία Σίγμα. Για περισσότερες πληροφορίες www.sigmalive.com

Τα αρτοποιεία Σίγμα, με αγάπη και μεράκι εδώ και 4 γενεές βρίσκονται κοντά στους ανθρώπους της Λεμεσού και φτιάχνουν αρτοποιήματα και χειροποίητα Χριστουγεννιάτικα γλυκά όπως κουραμπιέδες, μελομακάρονα,  σκαλτσούνια, φοινικωτά, χριστουγεννιάτικα κέικ, βασιλόπιτες και πολλά άλλα. Γλυκά, που ξεχωρίζουν όχι μόνο για τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούν αλλά κυρίως…  για τα πρόσθετα που δεν χρησιμοποιούν όπως χημικά, χρώμα, ακρυλαμίδιο, σπόρους GMO.

Αρτοποιεία Σίγμα, κάνουν τη μέρα σας καλύτερη και μοιράζουν αγάπη και αυτές τις γιορτές!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ