«Μοιράστε Αγάπη» μέσω ενός πρωτότυπου διαγωνισμού

Τα αρτοποιεία Σίγμα σε συνεργασία με το SigmaLive διοργανώνουν έναν πρωτότυπο διαγωνισμό που ενώνει ανθρώπους και φέρνει κοντά αγαπημένα πρόσωπα!

 


Ο καθένας φέτος θα έχει την ευκαιρία να μοιράσει «αγάπη» σε ένα ξεχωριστό για εκείνον πρόσωπο, που ζει στο εξωτερικό.

Μπείτε στο SigmaLive (www.sigmalive.com) και λάβετε μέρος στο διαγωνισμό! Κάθε μέρα θα αποστέλλεται ένα πακέτο με χειροποίητες χριστουγεννιάτικες λιχουδιές Σίγμα στο αγαπημένο πρόσωπο ενός νικητή, ο οποίος θα έχει και την ευκαιρία να μπει σε κλήρωση για να κερδίσει αεροπορικό εισιτήριο μετ’ επιστροφής και να έρθει στην Κύπρο για να περάσει μαζί με τους δικούς ανθρώπους, αυτές τις γιορτές!

«Μοιράστε Αγάπη», ο πιο καινοτόμος και συγκινητικός διαγωνισμός με επίκεντρο τον άνθρωπο και την οικογένεια, μας προσφέρουν με αγάπη φέτος τα αρτοποιεία Σίγμα. Για περισσότερες πληροφορίες www.sigmalive.com

Τα αρτοποιεία Σίγμα, με αγάπη και μεράκι εδώ και 4 γενεές βρίσκονται κοντά στους ανθρώπους της Λεμεσού και φτιάχνουν αρτοποιήματα και χειροποίητα Χριστουγεννιάτικα γλυκά όπως κουραμπιέδες, μελομακάρονα,  σκαλτσούνια, φοινικωτά, χριστουγεννιάτικα κέικ, βασιλόπιτες και πολλά άλλα. Γλυκά, που ξεχωρίζουν όχι μόνο για τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούν αλλά κυρίως…  για τα πρόσθετα που δεν χρησιμοποιούν όπως χημικά, χρώμα, ακρυλαμίδιο, σπόρους GMO.

Αρτοποιεία Σίγμα, κάνουν τη μέρα σας καλύτερη και μοιράζουν αγάπη και αυτές τις γιορτές!

 


Σχετικα

Το GPS Location History μπορεί «αποκαλύψει» όλες τις κινήσεις του δράστη

Το νεοσύστατο Πατριωτικό Κίνημα έκανε επίσημο coming out και τα πήρε όλα παραμάζωμα

Τον σκότωσε (για) το πορνό

Βρέθηκαν χαμένες ηχογραφήσεις του Μπομπ Μάρλεϊ σε υπόγειο ξενοδοχείου

Κυρία Κουρσουμπά, τι θα κάνετε για τα ανήλικα παιδιά του δράστη;

Η Britney Spears επέστρεψε στα social media μετά το εξιτήριό της από την ψυχιατρική κλινική