«Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη ημέρα για εμένα, ολοκλήρωσα τον κύκλο των χημειοθεραπειών μου»

Η Άντρη Προδρόμου, είναι ακόμη ένα παράδειγμα ανθρώπου που κατάφερε να πολεμήσει τον καρκίνο πρόσωπο με πρόσωπο και να βγει νικήτρια.


Article featured image
Article featured image

Όπως ανακοίνωσε η ίδια σε ανάρτηση που έκανε χθες 12 Δεκεμβρίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, έκλεισε ένας μεγάλος και δύσκολος κύκλος δυόμιση χρόνων.

 

«Δυόμιση χρόνια ήταν αρκετά για να συνειδητοποιήσω ότι η ζωή είναι μια ευκαιρία που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Χειρότερος εφιάλτης μου, ποτέ κόκκινο, πότε πορτοκαλί και πότε μπλε υγρό στις φλέβες μου, που ακόμη και σήμερα όταν μου παίρνουν αίμα, η εικόνα μου θυμίζει το τότε».

Όπως τονίζει η ίδια αυτή η μάχη την έβγαλε πιο δυνατή και πιο σίγουρη ότι θέλει να ζήσει και να γευτεί τη ζωή, χωρίς να ασχολείται με μικροπρέπειες και ανούσια πράγματα.

«Η δοκιμασία αυτή με έκανε να αντιληφθώ ότι δεν πρέπει να ασχολούμαι με βλακείες, αλλά πρέπει να πάρω πιο σοβαρά τη ζωή. Ήταν η αφορμή για να ξυπνήσω και να αποφασίσω ν’ αναζητήσω την ουσία. Κάποιες στιγμές νιώθω ότι είμαι φυλακισμένη στο σώμα μου, επειδή θέλω να κάνω τόσα πολλά πράγματα την ίδια ώρα».



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ, ΕΙΝΑΙ 222 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ»



Τέλος η Άντρη κλείνει με το πιο σημαντικό και το πιο ουσιαστικό μήνυμα, ότι ο καρκίνος δεν είναι ανίκητος».

«Μετά την περιπέτεια που πέρασα νιώθω την υποχρέωση να πω σε όλους ότι σήμερα περισσότερο από ποτέ πιστεύω ότι όλα μπορούν να ξεπεραστούν με χαλύβδινη θέληση και θετική σκέψη.

Ο καρκίνος δεν είναι ανίατη ασθένεια, ξεπερνιέται.

Εάν παρόλα αυτά κάτι προκύψει, η αγάπη, η δύναμη, η προσφορά, η ελπίδα και η αισιοδοξία είναι η μόνη περιουσίας μας, να το θυμάστε! Έτσι έμαθα να εκτιμώ τους ανθρώπους και να διαβάζω χαμόγελα».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ