20 Ε/κ και Τ/κ μουσικοί παίζουν μουσική στο Θέατρο Παλλάς

Η νεοσύστατη Ορχήστρα Μουσικής Δωματίου Κύπρου, σε συνέχεια της πρόσφατης βράβευσής της με το «Stelios Cyprus Bicommunal Award 2016», ανακοινώνει την πρώτη της συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Παλλάς στη Λευκωσία στις 29 Δεκεμβρίου στις 19:30.

 


Article featured image
Article featured image

Η συναυλία θα απογειώσει το άκρως γιορτινό κλίμα των ημερών, με κλασικά αριστουργήματα από τη συμφωνία του W.A. Mozart αρ. 29 και το κονσέρτο του J.S. Bach c για βιολί και όμποε, με τους καλλιτεχνικούς διευθυντές και ιδρυτές της ορχήστρας, Νάταλη Νεοφύτου και Nihat Agdac, να εμφανίζονται ως σολίστ.

Οι συμπρόεδροι της δικοινοτικής τεχνικής επιτροπής πολιτισμού, κα Ανδρούλλα Βασιλείου και κος Kani Kanol, θα τιμήσουν την εκδήλωση με την παρουσία τους και θα απευθύνουν χαιρετισμό.

Η Ορχήστρα Μουσικής Δωματίου Κύπρου είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που φέρνει κοντά 20 Τουρκοκύπριους και Ελληνοκύπριους μουσικούς, με στόχο να παράγουν υψηλού επιπέδου μουσική και να πραγματοποιήσουν εμφανίσεις σε όλο το νησί αλλά και το εξωτερικό, προωθώντας το μήνυμα για ειρήνη στην Κύπρο, μέσα από τη δύναμη της μουσικής.

Η ορχήστρα δεν έχει μαέστρο, κάτι που δίνει τη δυνατότητα στους μουσικούς να δουλέψουν όσο πιο στενά γίνεται μεταξύ τους για το καλό του συνόλου, της μουσικής και της συνεργασίας τους.

Η ιδέα προέκυψε από τη Νάταλη και τον Nihat, κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο Λονδίνο στο Royal Academy of Music και στο Guildhall School of Music and Drama.  

Εισιτήρια διατίθενται στα ταμεία του Θεάτρου Παλλάς. Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ορχήστρα Μουσικής Δωματίου Κύπρου στο 97804219 και στο 05338603715 ή με το Θέατρο Παλλάς στο 22410181.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ορχήστρα Μουσικής Δωματίου Κύπρου και τη συναυλία μπορείτε να επισκεφθείτε επίσης την ιστοσελίδα, http://www.cychamber.com/ ή Facebook.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ