Ο Άγγελος Αγαθαγγέλου χρειάζεται τη βοήθεια μας

Είναι από τις λίγες περιπτώσεις που αναδημοσιεύουμε τέτοιου είδους ειδήσεις, αφού θεωρούμαι πώς η υπερβολική προβολή τέτοιων καταστάσεων, ίσως λειτουργήσει λάθος.

 


Article featured image
Article featured image

Χθες Πέμπτη η ιστοσελίδα της Ομόνοιας kifines.com, δημοσίευσε την ιστορία του  Άγγελου Αγαθαγγέλου από τη Λευκωσία ο οποίος πρόσφατα διαγνώστηκε από μιας σπάνιας μορφής ασθένεια και πρέπει να μεταβεί άμεσα στην Αγγλία, για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και έπειτα θεραπευτική αγωγή.

Τα τελευταία δέκα χρόνια είναι προπονητής στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Ομόνοιας.

Η οικογένεια του Άγγελου δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθει στα έξοδα της επέμβασης και της θεραπείας και προσπαθεί να μαζέψει τα χρήματα με όποιο τρόπο μπορεί.

Από χθες, μετά την πρώτη δημοσίευση του άρθρου από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα, αρκετοί ήταν αυτοί που αναδημοσίευσαν την είδηση, αγνοώντας χρώματα, ιδεολογίες και οπαδικές συμπεριφορές, απλά και μόνο για να βοηθήσουν.  

Όποιος λοιπόν μπορεί και θέλει να προσφέρει έστω και το ελάχιστο για να μαζευτούν τα απαραίτητα χρήματα για την επέμβαση και τη θεραπεία του Άγγελου Αγαθαγγέλου, μπορεί να καταθέσει χρήματα στον πιο κάτω τραπεζικό λογαριασμό.

 

ΣΠΕ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ ΛΤΔ

ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ Η ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Agathangelos Agathangelou / Georgiou Georgia

ΙΒΑΝ: CY75007033100000000020991377

BIC: CCBKCY2N

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ