Πάμε στο πιο «ουτοπικό» παζαράκι της Λευκωσίας

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο δρόμος της Άρεως μεταμορφώνεται και γεμίζει μουσική, ποτό, φαγητό, πολύχρωμες δημιουργίες, χειροτεχνίες, κοσμήματα, φυσικά καλλυντικά, παραδοσιακά βιολογικά προϊόντα.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτό το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, περάστε μια όμορφη και ξεχωριστή μέρα με την οικογένεια σας στο ουτοπικό παζαράκι, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ.

Κατά τη διάρκεια της μέρας θα υπάρχουν παραστάσεις του δρόμου, παιδικές δραστηριότητες, απεριόριστο κέφι και πολλές εκπλήξεις.



Για πληροφορίες Facebook: Utopia – Ουτοπία ή μέσω mail utopiasshopcy@gmail.com



«Μια μέρα πριν το ουτοπικό παζαράκι, όλοι οι καλικάντζαροι είναι έτοιμοι για να πάρουν τη θέση τους πίσω από τους πάγκους. Παρόλο που σχεδόν είμαστε πλήρης, αν ενδιαφέρετε κάποιος να πουλήσει τα πράγματα του, μπορεί να επικοινωνήσει με στο 97756354, για να διευθετήσει χώρο.  

Οι μουσικοί είναι ευπρόσδεκτοι με τα όργανα τους για να τζαμάρουν και να μας κάνουν να χορέψουμε. Το ίδιο ισχύει και με τους djs, οι οποίοι είναι καλοδεχούμενοι να έρθουν και να μας κουνήσουν με τους σέξι ρυθμούς τους. Όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε επικοινωνήστε στο 99184191».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ