3 σκοτωμένες αλεπούδες μεταξύ Ιδαλίου και Αλάμπρας

Όλο και πιο συχνά το τελευταίο διάστημα στο διαδίκτυο εντοπίζουμε φωτογραφίες από νεκρά ζώα, είτε οικόσιτα, είτε «άγρια», τα οποία γίνονται θύματα ασυνείδητων ατόμων που τα βασανίζουν και έπειτα τα δολοφονούν.

 


Article featured image
Article featured image

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στο Facebook κυκλοφορούσε μια ανάρτηση με φωτογραφίες οι οποίες απεικόνιζαν τρείς νεκρές αλεπουδίτσες ή οποίες όπως αναφέρει και το κείμενο που συνοδεύει την ανάρτηση, προηγουμένως είχαν βασανιστεί και έπειτα δολοφονηθεί και πεταχτεί στη μέση του δρόμου.  

*Ο χρήστης που ανέβασε το συγκεκριμένο post χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα στο κείμενο του 



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ Η ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ;



Ακολουθεί το κείμενο και η ανάρτηση

«Φεύγοντας πριν λίγες μέρες για ένα ακόμα ταξίδι μου, πηγαίνοντας από τον πίσω δρόμο, μεταξύ Ιδαλίου και ΒΙ.ΠΕ Αλάμπρας, αντίκρυσα αυτή την υπάνθρωπη και απάνθρωπη χυδαιότητα

Μόλις 200 μέτρα μακριά από το σπίτι μου 3 μικρές αλεπουδίτσες, πυροβολημένες στο κεφάλι και με κομμένες τις ουρές τους, ήταν απλωμένες στη σειρά στο χωματόδρομο δίπλα από το κέντρο θεραπευτικής ιππασίας που υπάρχει εκεί.

Εκεί που πηγαίνουν οι γονείς (πολλοί από αυτούς κυνηγοί), τα μικρά παιδάκια τους που έχουν κάποια προβλήματα, για θεραπεία και επανένταξη.

Στην Κύπρο που για χιλιάδες χρόνια, με την αδυναμία της και τις προδοσίες, βιώνει το ‘δίκαιο του ισχυρότερου’ και θα έπρεπε να ξέρει πολύ καλά τη ‘γεύση' του.



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΖΑΡΕΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΛΕΠΟΥ [ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ]



Αλλά (και) εδώ δυστυχώς, οι δύο κύριες δραστηριότητες διασκέδασης των Κυπρίων είναι, οι καθημερινές σούβλες με τα αθώα ζωάκια πάνω τους και το κυνήγι από τα δειλά εγκληματικά ανέραστα καθάρματα, που ξεγελούν τους εαυτούς τους νομίζοντας, πως οι ύπουλες εν ψυχρώ εκτελέσεις αθώων ζώων, προσθέτουν πόντους στον ανδρισμό τους.

Δεν θα συνεχίσω με περαιτέρω σχόλια, επειδή θα γίνω ακόμα πιο πικρόχολος και ακόμα πιο περιγραφικός». 

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ