Η Παπαρίζου έκανε «μάγια» σε Κύπριο διαγωνιζόμενο για να την επιλέξει

Μπορεί να μην ανέβηκε πάνω σε σκούπα και να άρχισε τα ξόρκια με το ραβδί της, η Έλενα Παπαρίζου όμως έχει τον τρόπο να σαγηνεύσει και να μαγέψει έναν διαγωνιζόμενο με το δικό της τρόπο.

 


Article featured image
Article featured image

Ικανότητες τις οποίες χρησιμοποίησε για να κερδίσει τον 27χρονο Δημήτρη Γεωργακούδη από τη Λευκωσία και όπως φάνηκε στο τέλος, τα μάγια έπιασαν.

Ο Δημήτρης ο οποίος ερμήνευσε το κομμάτι «Angels» του Robbie Williams κατάφερε να γυρίσει και τις 4 καρέκλες των κριτών και να αποκομίζει εγκωμιαστικά σχόλια, τόσο για τη φωνή, όσο και για την εμφάνιση του.

Παρόμοια αντίδραση υπήρχε την ίδια ώρα και στο live feed του twitter, το οποίο φάνηκε να απολαμβάνει (από τις λίγες φορές) τη φωνή και την εμφάνιση ενός διαγωνιζόμενου.

Έκπληξη προκάλεσε σε κριτές και κοινό, η αποκάλυψη του Δημήτρη πώς δεν είχε ποτέ ξανά στο παρελθόν ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, πέραν κάποιων σκόρπιων εμφανίσεων σε σκηνές, ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή επαγγελματικά εργαζόταν ως νοσηλευτής, κάτι το οποίο όμως ήθελε να αφήσει για να κυνηγήσει το όνειρο του.  

Η «μάχη» για να κερδίσουν τον παίχτη, δόθηκε κυρίως μεταξύ της Έλενας Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά, με τον διαγωνιζόμενο να επιλέγει την Έλενα Παπαρίζου αφού φαίνεται τελικά μαγεύτηκε από τα «ξόρκια» της Έλενας.

 

*Απόψε στις 22:00 δείτε το 12ο επεισόδιο των Blind Auditions του «The Voice» από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ