Την Παρασκευή στη Λήδρας θα συμβεί κάτι εξαιρετικό

Πώς θα σου φαινόταν αν την ώρα που περπατούσες για βόλτα ή για τα ψώνια σου στον πεζόδρομο της Λήδρας, πετάγονταν μπροστά σου 15 ημίγυμνα αγόρια και άρχιζαν τα ακροβατικά;

 


Σίγουρα θα ήταν κάτι διαφορετικό που θα σου τραβούσε την προσοχή. Αυτό μάλλον σκέφτηκε και η ομάδα του CYBarz - Street Workout, η οποία αποφάσισε λίγο πριν φύγει το 2016, να οργανώσει ένα street work out event για να προωθήσει και να γνωρίσει στον κόσμο τη γυμναστική του δρόμου (street workout) και την Καλλισθενική γυμναστική.

«Συνεχώς προσπαθούμε να βρίσκουμε καινούργιους τρόπους για να προωθούμε τον τρόπο ζωής μας, τη γυμναστική μας. Έτσι σκεφτήκαμε αυτή τη φορά να εκμεταλλευτούμε την εορταστική περίοδο και την πολυκοσμία στους εμπορικούς δρόμους και να δώσουμε στον κόσμο πραγματικά κάτι απρόσμενο», αναφέρει στη CITY ο Πάρης Τοφαρίδης, ένας εκ των ιδρυτών του CyBarz.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΔΑΦΟΣ Η ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ [ΒΙΝΤΕΟ]Τι θα κάνουν; Θα πετάγονται από το πουθενά και θα αρχίζουν διάφορες ασκήσεις και ακροβατικά στη μέση του δρόμου.

Οι συμμετέχοντες θα φοράνε σκουφάκια του Άγιου Βασίλη και θα βγάλουν τις μπλούζες για να εντοπίζονται εύκολα. Εσείς το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να βρεθείτε στον πεζόδρομο της Λήδρας την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου γύρω στις 12:00 το μεσημέρι και σίγουρα κάπου θα τους πετύχετε.

Όσοι μάλιστα «πέσουν» πάνω στα ημίγυμνα αγόρια, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν και το επερχόμενο εντυπωσιακό event της ομάδας που θα πραγματοποιηθεί αρχές του 2017.


Σχετικα

Χαρμόσυνα νέα από τον Δήμο Λευκωσίας για τη Λεωφόρο Κένεντι

Το αστρονομικό ποσό εσόδων της Airbnb μόνο για το 2ο τρίμηνο του 19’

Μικρομηκάδες εν δράσει, για 9η χρονιά φέτος

Παρουσίαση προγραμμάτων Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ: Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε φέτος

Τι συμβαίνει με την Kate Middleton;

Φλερτ στα χρόνια των Social Media