Οι Minus One σού ζητούν να τους σώσεις

Η ιδιαίτερη rock μπάντα που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μετά τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό της Eurovision, ηχογράφησε καινούργιο κομμάτι με τίτλο «Save me».

 


Article featured image
Article featured image

Μια δυναμική rock μπαλάντα, μέσα από την οποία ο front man της μπάντας Francois, αναδεικνύει όλο το εύρος της φωνής του.

Το εξαιρετικό video clip, με το συγκρότημα να βυθίζεται κυριολεκτικά κάτω από το νερό, γυρίστηκε σε μια αποβάθρα στον Πρωταρά και σκηνοθετήθηκε από τον Αιμίλιο Αβραάμ, ο οποίος ήταν και ο σκηνοθέτης του video clip του «Alter Ego».

 

Ο σκηνοθέτης μιλώντας στην ιστοσελίδα wiwibloggs.com, ανέφερε:

«Το ‘Save me’, μπορεί να μεταφραστεί με διάφορους τρόπους, ανάλογα με τις προσωπικές εμπειρίες αυτού που το ακούει. Αυτός είναι και ο λόγος που στο video clip προσπαθήσαμε να καλύψουμε όλες αυτές τις πιθανές εμπειρίες που μπορεί να βίωσε κάποιος, και μπορεί να χρειάστηκε να ζητήσει βοήθεια για να σωθεί.

Εγωισμός, αποπροσανατολισμός, η ασφάλεια, όλα ψυχικά και ψυχολογικά, ο χρόνος που τελειώνει και εσύ πρέπει να εκμεταλλευτείς όσο καλύτερα γίνεται, χωρίς να μετανιώνεις για τις επιλογές σου, όλα αυτά και μερικά άλλα τα οποία μπορείς να βιώσεις παρακολουθώντας το video clip. Τα γυρίσματα έγιναν σε μια αποβάθρα στον Πρωταρά».  


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ