10+1 λόγοι για να πας στο BOOK ME

Σάββατο, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, με την ατμόσφαιρα στην πρωτεύουσα να είναι στα καλύτερά της και τον καιρό να είναι ηλιόλουστος και χάρμα (αυτό λένε οι προβλέψεις). Δεν είναι για να σκέφτεσαι που θα πας και τι θα κάνεις. Η απάντηση ονομάζεται BOOK ME.

 


Article featured image
Article featured image

Μια γιορτή για τα παιδιά και τους μεγάλους, στο Κτήριο της Φανερωμένης, μέσω της οποίας το Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου γιορτάζει το βιβλίο!

Μια ολοήμερη γιορτή που προσφέρεται για τα παιδιά (με 3 εκπαιδευτικά προγράμματα), προσφέρεται για τους λάτρεις του βιβλίου με πολλές χιλιάδες βιβλία προς πώληση, προσφέρεται για όσους θέλουν να πάρουν τα δώρα των γιορτών, για όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά σπουδαίους συγγραφείς και ποιητές, για όσους θέλουν να περάσουν όμορφα και ουσιαστικά ένα πρωινό και ένα απόγευμα Σαββάτου.

 

Δες πιο κάτω 10+1 καλούς λόγους για τους οποίους αξίζει να πας στο BOOK ME:

 

1. Στο πλαίσιο του Book Me θα διατεθούν προς πώληση, με έκπτωση, κοντά στα 10.000 βιβλία!

 

2. Η εκδήλωση εκτείνεται σε 12 ολόκληρες ώρες, από τις 10.00 ως τις 22.00, όλες αφιερωμένες στο βιβλίο.

 

3. Μια εξαιρετική ευκαιρία να βρεις μαζεμένους και να γνωρίσεις σημαντικούς Κύπριους και ξένους συγγραφείς, ποιητές, δημοσιογράφους κ.α. που θα συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Δράσεων και Ομιλιών. Συνολικά, 12 άτομα θα μιλήσουμε μεταξύ των ωρών 15.15 και 22.00 στο πλαίσιο των Ομιλιών του Book Me [δες εδώ το πλήρες πρόγραμμα με όλους του συμμετέχοντες].

 



 

4. Τα μικρά παιδιά θα μπορούν να συμμετάσχουν σε τρία διαφορετικά εκπαιδευτικά προγράμματα, που θα παρουσιαστούν στις 10.30, τις 11.30 και τις 12.30, με διάρκεια μία ώρα το καθένα [δες εδώ το πρόγραμμα με τις Δράσεις που αφορούν (και) τα παιδιά].

 

5. Από το εξωτερικό, ειδικά για το Book Me, θα έρθουν Κύπρο 3 συγγραφείς, η γνωστή συγγραφέας-ιστορικός Σώτη Τριανταφύλλου, η οποία θα κάνει μια «Συνομιλία με το κοινό» (19.30-20.00), ο ποιητής-σκηνοθέτης Πάνος Κυπαρίσσης του οποίου η ομιλία-δράση (19.00-19.30) φέρει τον τίτλο «Ποίηση και τραύμα» αλλά και η γεννημένη στο Αμβούργο ποιήτρια Αριστέα Παπαλεξάνδρου η οποία μαζί με την επίσης ποιήτρια Νάσα Παταπίου θα μιλήσουνε «Περί ποιητικής έμπνευσης» μεταξύ 18.15-19.00.

 

6. 11 βιβλιοπωλεία του νησιού θα βρίσκονται στο κτήριο της Φανερωμένης, στο πλαίσιο του Book Me, υπενθυμίζοντάς μας ότι το βιβλίο είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να προσφέρεις σε ένα αγαπημένο πρόσωπο. Εδώ, ψωνίζεις τα δώρα σου για τα Χριστούγεννα, επιλέγοντας ανάμεσα σε χιλιάδες προτάσεις.

 

7. Περισσότερες από 250 εκδόσεις (περίπου 7.000 αντίτυπα) του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου θα διατεθούν προς πώληση, με έκπτωση 50-60%, ενώ επίσης συλλεκτικά αντικείμενα του πωλητηρίου θα προσφέρονται με έκπτωση 20-30%.

 

8. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός με δώρα αξίας 300 ευρώ (σε συλλεκτικές εκδόσεις του ΠΙΤΚ).

 

9. Η βόλτα στο Book Me, το οποίο πραγματοποιείται στο πιο κεντρικό σημείο της παλιάς πόλης, μπορεί άνετα να συνδυάζει μια βόλτα για shopping κλπ.

 

10. Η όλη διοργάνωση ένεκα των ημερών θα έχει χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και φυσικά, εορταστική μουσική. Στο σημείο θα πωλούνται ζεστά ροφήματα και εδέσματα, ενώ μεταξύ 15.00-17.00 θα πραγματοποιηθεί live link του Ράδιο Πρώτο, με τις Κλέλια Γιασεμίδου και Γιώτα Δαμιανού.

 

11. Η είσοδος για όλες τις Εκπαιδευτικές Δράσεις και Ομιλίες του BOOK ME είναι ελεύθερη.

 

BOOK ME

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 | 10:00-22:00

Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου

Φανερωμένης 86-90, παλιά Λευκωσία

Τηλ. 22 128 157

www.boccf.org | www.facebook.com/boccf

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ