«Τα πρόσωπα της Κύπρου που έρχεται» [ΒΙΝΤΕΟ]

«Αθώοι στις τραγωδίες δυναμώνουν τη φωνή τους»

 


Article featured image
Article featured image

Βροχή από κοινοποιήσεις και ενθαρρυντικά σχόλια δέχεται στο διαδίκτυο σήμερα νέο κλιπάκι της ομάδας Κύπρος που δείχνει παρέες από Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους που κάθονται και διασκεδάζουν όλοι μαζί πανηγυρίζοντας τη θέλησή τους για επανένωση και συμβίωση.

Όπως γράφει το συνοδευτικό κείμενο «τα πρόσωπα όλα οικεία. Φωτεινά, ευπροσήγορα, δικά μας. Τα πρόσωπα της Κύπρου που έρχεται. Οι νέοι άνθρωποι, Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι που πρέπει να πάρουν στα χέρια τους το τιμόνι της χώρας για να την οδηγήσουν στο ιστορικό της πεπρωμένο.

Για να γίνει το σκοτεινό παρελθόν που πλήγωσε τόσες γενιές όχι «λήθη» αλλά διδαχή για να μην επιστρέψει ποτέ ξανά. Μαζί! Birlikte!

Γιατί η Κύπρος, είναι η Ομάδα όλων μας. Η Ομάδα που θέλουμε!»

 

 



Μαζί! Birlikte!

Τα πρόσωπα όλα οικεία. Φωτεινά, ευπροσήγορα, δικά μας. Τα πρόσωπα της Κύπρου που έρχεται. Οι νέοι άνθρωποι, Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι που πρέπει να πάρουν στα χέρια τους το τιμόνι της χώρας για να την οδηγήσουν στο ιστορικό της πεπρωμένο. Για να γίνει το σκοτεινό παρελθόν που πλήγωσε τόσες γενιές όχι «λήθη» αλλά διδαχή για να μην επιστρέψει ποτέ ξανά. Μαζί! Birlikte! Γιατί η Κύπρος, είναι η Ομάδα όλων μας. Η Ομάδα που θέλουμε!---------------------------------------------------Tüm yüzler tanıdık. Parlak, cana yakın. Ülkenin dümeni ellerine alıp onu tarihi kaderine götürmeleri gereken genç insanlar, Kıbrıslı Rumlar ve Kıbrıslı Türkler. Bunca nesil için bir yara olan o karanlık geçmiş “unutulma” değil, bir daha geri dönmemesi için bir ders olsun. Mazi! Birlikte!Çünkü Kıbrıs, hepimizin Takımıdır. Arzuladığımız Takımdır.


Posted by Ομάδα Κύπρος on Wednesday, 10 February 2016



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ