Πεθαμένος σκύλος σε νάιλον σακούλα έξω από τα γραφεία της «Αφρίκα»

Με τίτλο «Ποιοι είναι βρε αυτοί;» η Αφρίκα δημοσιοποιεί φωτογραφία από το σύστημα ασφαλείας στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου βρίσκονται τα γραφεία της με ένα άτομο με κουκούλα που εισέρχεται στο κτίριο κρατώντας μια νάιλον σακούλα.

 


Όπως αναφέρεται, ο ύποπτος άφησε τη σακούλα στην πόρτα των γραφείων της εφημερίδας στις 7 το πρωί χθες και όπως ανακάλυψαν επρόκειτο για ένα πεθαμένο σκύλο το αίμα μάλιστα του οποίου έτρεχε ακόμα.

Από την κάμερα ασφαλείας δεν φαίνεται το πρόσωπο του δράστη και η «αστυνομία» που άρχισε έρευνες για το περιστατικό έχει κατάσχει το υλικό.

«Εκτιμάται ότι κάποιοι κύκλοι που ενοχλούνται από τις εκδόσεις της εφημερίδας μας έχουν χρησιμοποιήσει αυτή τη μέθοδο για την απειλή» σχολιάζει η Αφρίκα.

Σε δηλώσεις του στην Κίπρις ο Διευθυντής Σύνταξης της Αφρίκα, Σενέρ Λεβέντ είπε ότι αυτό ήταν ένα μήνυμα προς τους ίδιους ότι «εμείς θα σας σκοτώσουμε σαν τα σκυλιά».

Την ενέργεια αυτή καταδίκασαν με ανακοινώσεις τους ο πρόεδρος του τ/κ κόμματος Ενωμένη Κύπρος, Ιζέτ Ιζτζιάν και η ένωση Τουρκοκυπρίων δημοσιογράφων ως επίθεση εναντίον της ελευθερίας του Τύπου και προσπάθεια εκφοβισμού.


Σχετικα

Κάπως έτσι θα είναι το iPhone 11

12 συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά που καίει τον Αμαζόνιο

Διαμαρτυρία και στη Λευκωσία για τον Αμαζόνιο

Παγκόσμια διαμαρτυρία σήμερα για τον Αμαζόνιο

Μία (τρανή) απόδειξη ότι οι Λεμεσιανοί αντιγράφουν τους Παφίτες και τους Λευκωσιάτες

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την Κύπρο [από τη Μέση Ανατολή]