80χρονος οδηγός στη Λεμεσό παρέσυρε 4 πεζούς

Δεν πρόσεξε τον κόκκινο σηματοδότη σε διάβαση πεζών

 


Article featured image
Article featured image

Τέσσερα πρόσωπα που διασταύρωναν τη Λεωφόρο Μακαρίου στο ύψος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας παρέσυρε το πρωί με το αυτοκίνητό του 80χρονος οδηγός στη Λεμεσό.

Ο παππούς, όπως ανέφερε στην κατάθεση του, δεν πρόσεξε ότι αναβόσβηνε ο κόκκινος φωτεινός σηματοδότης και δεν είδε τους τέσσερις που διασταύρωναν το δρόμο.

Πρόκειται για τρία ανήλικα αδέλφια, 16, 13 και 5 ετών από τη Συρία και μία 55χρονη γυναίκα από τη Σλοβενία.

Τα τέσσερα πρόσωπα, που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, δεν τραυματίστηκαν σοβαρά. Τα τρία αδέλφια απολύθηκαν αφού πρώτα τους παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες, ενώ η 55χρονη κρατήθηκε για νοσηλεία για προληπτικούς κυρίως λόγους.

Ο 80χρονος συνελήφθη, κατηγορήθηκε γραπτώς και αργά το απόγευμα αφέθηκε ελεύθερος.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Νέο φάρμακο για τον προχωρημένο καρκίνο του προστάτη έδειξε ενθαρρυντικά αποτελέσματα σε πρώιμη κλινική δοκιμή

Article featured image

Times: Το Ηνωμένο Βασίλειο θα στείλει πολεμικό πλοίο για την υπεράσπιση της στρατιωτικής βάσης στην Κύπρο

Article featured image

Ο πόλεμος στο Ιράν προμηνύει μια εποχή βομβαρδισμών με χρήση ΑΙ, ταχύτερων από την «ταχύτητα της σκέψης»