Πώς θα είναι η Λευκωσία όταν επανενωθεί;

O Δήμαρχος Γιωρκάτζης απαντά

 

 


Article featured image
Article featured image

Η Λέσχη Φίλων Βιβλίου Παλαιάς Λευκωσίας διοργανώνει συζήτηση στο Υφαντουργείο με θέμα τη Λευκωσία όταν δεν θα είναι πια μοιρασμένη πρωτεύουσα και με τον Δήμαρχο Γιωρκάτζη παρόντα.

Ποιο είναι λοιπόν το ακριβές όραμα για την επανενωμένη Λευκωσία; Ποιοι σχεδιασμοί γίνονται για την ανάπτυξη του κέντρου της πρωτεύουσας; Πώς θα φύγουν τα οδοφράγματα και θα ζωντανέψουν ξανά οι εμπορικότεροι δρόμοι της παλιάς Λευκωσίας;

Στα ερωτήματα αυτά θα κληθεί να δώσει απαντήσεις ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, στην πρώτη  από μια σειρά εκδηλώσεων που προετοιμάζει η μη κερδοσκοπική λέσχη στο Υφαντουργείο.

Τον Δήμαρχο Λευκωσίας θα συνοδεύουν η Δημοτική Μηχανικός Αγνή Πετρίδου και η υπεύθυνη του Ενιαίου Ρυθμιστικού Σχεδίου Λευκωσίας Αρχιτέκτονας Αθηνά Παπαδοπούλου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο «Υφαντουργείο», πίσω από το Γυμνάσιο Φανερωμένης, την Τετάρτη 2 Μαρτίου στις επτά το βράδυ.

Στο «Υφαντουργείο» θα γίνονται κάθε Τετάρτη βράδυ διαλέξεις και συζητήσεις «πάνω σε πολλά ενδιαφέροντα θέματα που μας απασχολούν: τη μορφή της επιδιωκόμενης λύσης και τις συνέπειες στην καθημερινή μας ζωή, την εξέλιξη των τεχνών, τη ψυχική και σωματική υγεία, την οικονομία και πολλά άλλα».

 

Τις συζητήσεις θα συντονίζει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σιδηρόπουλος.

 

Τηλέφωνο κρατήσεων: 99 409900

Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Απαραίτητη προκράτηση. 



Φωτογραφίες: My Cyprus Insider

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ