Η Ρωσία ετοιμάζει κλινικές για την ομοφυλοφιλία

Θα «θεραπεύονται» μαζί με τους παιδόφιλους!

 


Article featured image
Article featured image

Η Ρωσία δεν είναι η νούμερο ένα φιλικότερη χώρα για τη ΛΟΑΤΙ κοινότητα, αυτό το ξέραμε. Το ότι θα ακούγαμε ωστόσο πως η ρωσική κυβέρνηση θα ετοίμαζε εν έτος 2016 … κλινικές για τη θεραπεία τους που θα παρέχουν μάλιστα «περίθαλψη» και σε … παιδόφιλους, αυτό η αλήθεια, δεν το περιμέναμε!

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης, στις ειδικές αυτές κλινικές, εξειδικευμένοι επαγγελματίες υγείας, που στο έγγραφο αναφέρονται ως «σεξολόγοι», πέρα από την περίθαλψη παιδόφιλων που θα έχουν σταλεί στην κλινική δια νόμου θα ... αναλαμβάνουν επίσης ανθρώπους με «διαταραχή ταυτότητας φύλου» και «διαταραχή σεξουαλικής προτίμησης» κοινώς διαφυλικά άτομα ή ομοφυλόφιλους.  

Η κλινική επίσης θα εξασφαλίζει «αποτρεπτική δράση στη διαμόρφωση της σεξουαλικότητας των παιδιών και των εφήβων».   

Για να μπορούν μάλιστα οι «σεξολόγοι» να επιτελούν σωστά το έργο τους, ο υπουργός Υγείας πρότεινε επίσης και μια λίστα από αντικείμενα που θα πρέπει να διαθέτει κάθε κλινική για να πετύχει όλο αυτό. Ανάμεσα στα πράγματα, αναφέρονται αντικείμενα όπως «πυελική πυξίδα», «νευρολογικό σφυρί», «δονητές σε διάφορα μεγέθη» και «συσκευές για δονητική διέγερση».  


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ