Μια ανθρώπινη βιβλιοθήκη με πρόσφυγες

Μια «Ανθρώπινη Βιβλιοθήκη» θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις, αν βρεθείς την ερχόμενη Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου, στη Λέσχη Βιβλίου «Υφαντουργείο», από τις 16.00, μέχρι τις 19.00.

 


Article featured image
Article featured image

Η «Ανθρώπινη Βιβλιοθήκη» είναι ένα είδος κινητής βιβλιοθήκης, που δεν δανείζει βιβλία, αλλά εθελοντές συνανθρώπους μας, που εκθέτουν τους εαυτούς τους προς «ανάγνωση».

Τα άτομα αυτά, έχουν την πρόθεση να ανοίξουν ένα διάλογο με το κοινό και συγκεκριμένα τους αναγνώστες τους, για το ρατσισμό του σήμερα, σε μια προσπάθεια να σπάσουν τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις μας.

Τα ράφια της «Ανθρώπινης Βιβλιοθήκης» θα διαθέσουν προς τους αναγνώστες, μέσα από τα «Ανθρώπινα Βιβλία», τις ιστορίες τους και τις εμπειρίες τους.

Στην βιβλιοθήκη θα υπάρχουν πρόσφυγες.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Οι αυτοκρατορικοί πιγκουίνοι είναι πλέον απειλούμενο είδος και ενδέχεται να εξαφανιστούν μέχρι το τέλος του αιώνα

Article featured image

«Καταστρέφει» τελικά το μπλε φως των κινητών τον ύπνο μας;

Article featured image

Τι καιρό θα μας κάνει σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή