Οι Οικολόγοι μαζεύουν λεφτά και παλιά ρούχα

Για άπορες οικογένειες

 


Article featured image
Article featured image

Μετά από την επιτυχία που είχε η προηγούμενη εκδήλωση της νεολαίας Οικολόγων «Ρούχα για Όλους από Όλους» αποφασίστηκε όπως επαναληφθεί με στόχο να αγοραστούν βασικά ήδη τροφίμων για άπορες οικογένειες.

Στην πρόσφατη εκδήλωση μαζεύτηκε το ποσό των 149 ευρώ και αγοράστηκαν χριστουγεννιάτικα πακέτα με παιδικές τροφές για 5 άπορες οικογένειες.

«Επιστρέφουμε δυναμικά λοιπόν, θέλοντας να φτιάξουμε πακέτα τροφίμων για το πασχαλινό τραπέζι των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας. Σας καλούμε να στηρίξετε και να γίνετε μέρος της προσπάθειας αυτής, δωρίζοντας παλιά σας ρούχα τα οποία πλέον δεν έχετε ανάγκη. Τα ρούχα αυτά θα πωλούνται προς 1 και 2 ευρώ το κομμάτι για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου της Νεολαίας Οικολόγων για τις άπορες οικογένειες».

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες με τη λειτουργό της νεολαίας Οικολόγων, Χλόη στο 22518074.

Τα ρούχα μαζεύονται στα γραφεία της Νεολαίας Οικολόγων και Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών στη Λευκωσία (Λεωφ. Αθαλάσσας 169, Γραφείο 301, Λευκωσία).


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ