Ναυτικός βρέθηκε μουμιοποιημένος μέσα στο γιοτ του

Aνατριχίλα

 


Article featured image
Article featured image

Μία μακάβρια ανακάλυψη έκαναν δύο ψαράδες στις νότιες ακτές των Φιλιππίνων, όταν στην καμπίνα ενός σχεδόν κατεστραμμένου γιοτ βρήκαν τη μουμιοποιημένη σορό του ιδιοκτήτη να στέκεται καθιστή δίπλα στο ραδιοτηλέφωνο.

Η ανατριχιαστικά καλοδιατηρημένη σορός ανήκε στον Manfred Bajorat έναν 59χρονο ναυτικό που τα τελευταία 20 χρόνια είχε οργώσει τις θάλασσες, από τις θάλασσες της Καραϊβικής και του Αιγαίου μέχρι τον Ινδικό και τα νερά της Βαλτικής.

Σύμφωνα με έναν φίλο του 59χρονου που μίλησε στην Bild, η τελευταία φορά που ήρθε σε επικοινωνία μαζί του ήταν πριν ένα χρόνο περίπου σε κάποια γενέθλια και μέσω στων κοινωνικών δικτύων.

Όπως αναφέρουν πάντως οι ειδικοί, η σορός του κοσμογυρισμένου ναυτικού διατηρήθηκε τόσο καλά με αποτέλεσμα να μουμιοποιηθεί χάρη στους ανέμους που πνέουν στις θάλασσες, στο αλάτι, αλλά και στις υψηλές θερμοκρασίες.

Όσον αφορά στην αιτία που τον οδήγησε στον θάνατο, η αστυνομία δεν βλέπει καμία εγκληματική δράση, αλλά τον αποδίδει πιθανότατα σε φυσικά αίτια και λόγω της στάσης τους σώματός του -καθιστό δίπλα στο ραδιοτηλέφωνο πιθανότατα για να καλέσει για βοήθεια- σε κάποια καρδιακή προσβολή.

Ο ναυτικός αναγνωρίστηκε από τα χαρτιά που βρήκαν οι αρχές στο γιοτ του και τα φωτογραφικά άλμπουμ που είχε μαζί του.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ