Μάθε κι εσύ πως να χρησιμοποιείς ένα drone

Η σχετική Ακαδημία σε περιμένει

 


Article featured image
Article featured image

Αν θες να λογιέσαι στις μέρες μας κινηματογραφιστής, επαγγελματίας ή και μη, πρέπει να ξέρεις να βγάζεις ντρονοβίντεο, έτσι πάει.

Είτε το κάνεις για την προώθηση ενός επιχειρηματικού συνεδρίου, ενός γάμου, της χοροεσπερίδας του χωριού σου ή μιας απλής και σεμνής βόλτας στα λαγκάδια με τους φίλους ή την οικογένεια, τα εναέρια και πανοραμικά πλάνα είναι must.

Ήταν συνεπώς επόμενο να δημιουργηθούν και οι αντίστοιχες σχολές παύλα ακαδημίες, που να δίνουν την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να γίνουν σαΐνια στη χρήση των drones.

Μια τέτοια σχολή είναι και η Cyprus Aerial Drone Academy (watchyoufly.com) με βάση της την οδό Δωδεκανήσου στη Λεμεσό.

Το «WatchYouFly» είναι το διαβατήριο στον ψυχαγωγικό κόσμο των drones. Τα courses μας έχουν σχεδιαστεί από ένα έμπειρο χρήστη και κινηματογραφιστή και απευθύνονται και σε άτομα με μηδενική εμπειρία» αναφέρεται στην περιγραφή.

H Cyprus Aerial Drone Academy έχει ετοιμάσει συγκεκριμένα τέσσερα διαφορετικά προγράμματα εκμάθησης «που αποσκοπούν σε μία φανταστική εξωσωματική εμπειρία», το «Drone Assembly Course», το Racing Drone Course, το Aerial Filming και το Cinematic Editing.

 

FACEBOOK PAGE


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ