Κάτι μυρίζει ωραία στο κέντρο της πρωτεύουσας!

Κάνεις μια «βόλτα» στο feed σου στο facebook και προσπαθείς να βρεις κάτι που θα σου κεντρίσει την προσοχή. Κάτι που θα ποντάρει στην ωραία αισθητική και στην ποιότητα για να σε κερδίσει.

 


Article featured image
Article featured image

Και πέφτεις πάνω σε μια φωτογραφία, που πέραν από την αισθητική συνδυάζει και ένα ευφάνταστο όνομα. Pot Pourri Lunchroom λέει η επιγραφή. Πατάς και συνειδητοποιείς πως, πρόκειται για έναν σχετικά καινούργιο χώρο στη Λευκωσία, τον οποίο όμως δεν έχει ανακαλύψει ακόμα.

Για να δούμε τι φτιάχνει και τι προσφέρει…

Οι φωτογραφίες αλλά και οι περιγραφές σού ανοίγουν την όρεξη. Σούπες όπως καροτόσουπα αλλά και μια άλλη που ονομάζεται Eggplant & Zucchini soup. Προσφέρει επίσης σπιτική πίτσα, σαλάτες, καφέ και φρέσκους χυμούς, μεταξύ των οποίων και pink grapefruit fresh juice, προσφέρει επίσης cakes όπως αυτό με μπανάνα και nutella, χειροποίητα bagels αλλά και ζουμερά burgers.

Η σύντομη περιγραφή του μαγαζιού στη σελίδα των παιδιών στο facebook σε κάνει να θες ακόμα περισσότερο να θες να το επισκεφτείς τώρα:

«Στόχος του Pot Pourri είναι να προσφέρει δημιουργικές, υψηλής ποιότητας προτάσεις για πρόγευμα, σνακ, αλλά και μεσημεριανό γεύμα. Ψήνουμε στο φούρνο, στο γκριλ και μαγειρεύουμε, αποκλειστικά για σας».

Δεν θα χάσουμε ευκαιρία, σίγουρα θα το επισκεφτούμε ασάπ και σίγουρα θα επανέλθουμε για να σας μεταφέρουμε εντυπώσεις!

 

Pot Pourri Lunchroom

Γωνία Μακαρίου & Ευαγόρου, 1-7, Μέγαρο Μιτσής, κατ. 3. Πληρ. 22750570.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ