«Γιατί να κάνω μήνυση στην Μαντόνα για την καλύτερη στιγμή της ζωής μου;» λέει η 17χρονη Ελληνοκύπρια

Λογικά θα έχεις δει το βίντεο ή έστω κάπου θα πέρασε στο timeline σου το post με την Μαντόνα να κάνει και πάλι το θαύμα της.

 


Article featured image
Article featured image

Η Μαντόνα γνωστή για την ανάγκη της να προκαλεί, είτε πάνω στη σκηνή είτε μακριά από αυτήν, είπε να μείνει πιστή στις συνήθειες της με πρωταγωνιστή όμως αυτή τη φορά όχι την ίδια, αλλά τη θαυμάστρια που επέλεξε το επιτελείο της, για να βγει επί σκηνής και να την συνοδεύσει για λίγη ώρα ως είθισται να κάνει η τραγουδίστρια στη συγκεκριμένη περιοδεία της. Η Josephine Γεωγίου, βρέθηκε χθες Πέμπτη στο live της Μαντόνα - Rebel Heart tour στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας και ήταν αυτή που επέλεξε το επιτελείο της Μαντόνα για να τη συνοδεύσει στη σκηνή. 

Η Μαντόνα ανέβασε στη σκηνή μια κοπέλα και ενώ είχαν τελειώσει το χορευτικό, σε μια ανεξήγητη κίνηση, τράβηξε το μπλουζάκι της θαυμάστριας προς τα κάτω, αποκαλύπτοντας το στήθος της. 



Από χθες τα social media την έχουν στήσει στον τοίχο κατηγορώντας της για αγένεια, προσβλητική και κακή συμπεριφορά. Η απάντηση όμως του «θύματος» μάλλον εκπλήσσει και γεννά ερωτήματα.

 





Η 17χρονη Josephine Georgiou σε δηλώσεις της στην Daily Mail, μετά το περιστατικό όχι μόνο δεν έδειξε να ενοχλείται, αντίθετα δήλωσε πώς δεν θεωρεί κάτι φοβερό αυτό που συνέβη ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου αν σκοπεύει να κάνει μήνυση στη Μαντόνα, αποστόμωσε τους πάντες λέγοντας "Πραγματικά γιατί να κάνω μήνυση στην Μαντόνα για την καλύτερη στιγμή της ζωής μου"; 

Η Josephine φαίνεται να απολαμβάνει τη δημοσιότητα που κέρδισε με το…στήθος της ξεκαθαρίζοντας πώς δεν θεωρεί ντροπή να επιδεικνύεις το σώμα σου, όποιο σημείο κι αν είναι αυτό. 

Όταν την διάλεξαν από το crew της Μαντόνα για να ανέβει στη σκηνή και να συμμετάσχει σε όλο αυτό, της εξήγησαν πως πρακτικά θα ανέβαινε on stage, θα χόρευε με την Μαντόνα και μετά η Μαντόνα θα της χτυπούσε τα οπίσθια. «Αυτό με το στήθος ήταν εκτός προγράμματος, όμως δεν ήταν πραγματικά τίποτα. Ήταν απλώς μια αστεία ανατροπή, κι αν μη τι άλλο ήταν μια στιγμή που με έδεσε με την Μαντόνα» λέει η Josephine. 

«Το πρωί πήγα κανονικά στη δουλειά αλλά το τηλέφωνό μου είχε πάρει φωτιά. Και σκεφτόμουν -καλά τι γίνεται; Είναι γελοίο όλο αυτό που έχει γίνει. Σίγουρα ήταν ατύχημα. Φορούσα ένα κορσέ με δαχτυλίδια στο στήθος κι η Μαντόνα κρατιόταν από εκεί. Χορεύαμε πέρα δώθε, δεν ήθελε και πολύ για να γίνει» προσθέτει. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ