Το μακελειό στις Βρυξέλλες

Ο συναγερμός είναι στο ανώτερο επίπεδο μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

 


Article featured image
Article featured image

Υπήρξαν πυροβολισμοί, ενώ ακούστηκε κάποιος να φωνάζει στα αραβικά πριν από τις δύο εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, όπως μεταδίδει το βελγικό πρακτορείο ειδήσεων Belga.

Πληροφορίες που έρχονται από τα βελγικά μέσα κάνουν λόγο για δεκάδες τραυματίες και αρκετούς νεκρούς. To Reuters μετέδωσε πως υπάρχουν τραυματίες στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου.

Το Sky News στο Λονδίνο μετέδωσε ότι οι εκρήξεις σημειώθηκαν στην αίθουσα αναχωρήσεων επικαλούμενο πληροφορίες που είχε από πηγή κοντά στο γραφείο των American Airlines.

Αυτή τη στιγμή κανένα αεροπλάνο δεν προσγειώνεται στο αεροδρόμιο και εξετάζεται η αλλαγή πορείας τους μεταδίδουν μέσα του Βελγίου.

Τα αίτια των εκρήξεων παραμένουν προς το παρόν άγνωστα. Οι Αρχές διέταξαν εκκένωση και απαγόρευση κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή.

 



Πληροφορίες που μεταδόθηκαν πριν από λίγο αναφέρουν ότι έγινε έκρηξη και σε σταθμό του μετρό στο Μαλμπέκ, στην περιοχή όπου συνελήφθη ο θεωρούμενος ως εγκέφαλος των επιθέσεων στο Παρίσι Αμπντεσλάμ. Ο σταθμός αυτός βρίσκεται κοντά στην έδρα των ευρωπαϊκών θεσμών, όπως ο Ευρωπαϊκό Συμβόύλιο.

Οι Αρχές έχουν δώσει εντολή στους κατοίκους σε όλη τη χώρα να μείνουν στα σπίτια τους. Ο συναγερμός είναι στο ανώτερο επίπεδο μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

 


 






Για συνεχή ενημέρωση μπείτε στο SIGMALIVE,


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ