Η Β. Κορέα δίνει μια τελευταία ευκαιρία στις ΗΠΑ πριν τον όλεθρο [ΒΙΝΤΕΟ]

Το άγαλμα της Ελευθερίας γκρεμίζεται, η αμερικανική σημαία καίγεται και ο Κιμ βιώνει τον θρίαμβο.



 


Article featured image
Article featured image

Το βίντεο διάρκειας 4 λεπτών που ανέβασε στο διαδίκτυο ο βορειοκορεατικός μηχανισμός προπαγάνδας ξεκινά με τον Πόλεμο της Κορέας, δείχνοντας τις μάχες με τους αμερικανούς, οι οποίοι εμφανίζονται να ηττώνται με τους στρατιώτες τους να παραδίνονται με τα χέρια ψηλά.  

Στη συνέχεια το βίντεο περνάει στην σημερινή κατάσταση με την ένταση μεταξύ Β. Κορέας και ΗΠΑ και υπό τους ήχους πολεμοχαρούς μουσικής επένδυσης εμφανίζονται τα όπλα του καθεστώτος να κάνουν επίδειξη δύναμης και να διαλύουν την αμερικανική πρωτεύουσα με μια «αστείρευτη» δύναμη πυρός και με την ρίψη πυρηνικών όπλων.  

Πολεμικά αεροσκάφη απογειώνονται και πλοία αφήνουν τα λιμάνια για να διαλύσουν τον μεγάλο εχθρό. Το βίντεο ολοκληρώνεται με την εκτόξευση πυραύλων που χτυπούν τις αμερικανικές ακτές και σκορπούν τον όλεθρο, σημαδεύοντας το Lincoln Memorial στην Ουάσιγκτον. 

Ένα οπτικό εφέ αφήνει να εννοηθεί ότι πρόκειται για  ένα πυρηνικό πλήγμα στην ίδια την καρδιά της πρωτεύουσας των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο τίτλος αυτού του βίντεο είναι χαρακτηριστικός και απειλητικός για τις ΗΠΑ: «Τελευταία ευκαιρία» και εμφανίζεται λίγες μόνο ημέρες αφότου ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-un διέταξε να γίνουν ασκήσεις με πυρά μεγάλου βεληνεκούς οι οποίες θα προσομοιώνουν ένα χτύπημα στη Σεούλ. 

"Αν οι εχθροί μας προκαλούν... θα δεχτούν ανελέητο χτύπημα από το πυροβολικό μας, θα μετατρέψουμε τη Σεούλ σε ερείπια και στάχτες", είχε πει ο Kim σύμφωνα με το πρακτορεία KCNA. 


Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ