Η Celestyal Cruises σου μαθαίνει το iTravel

Η Celestyal Cruises γίνεται η τρίτη εταιρία στον ταξιδιωτικό τομέα, και η πρώτη εταιρία κρουαζιέρας, που με την πλατφόρμα κρατήσεων iTravel της IBS, αξιοποιεί λογισμικό για να εμπλουτίσει τις υπηρεσίες που προσφέρει. Η IBS Software συνεργάζεται με τη Celestyal Cruises, για τη δημιουργία του Έξυπνου Συστήματος Κρατήσεων για κρουαζιέρες, iTravel.

 


Article featured image
Article featured image

Με το iTravel, η Celestyal Cruises θα είναι σε θέση να προσφέρει πακέτα κρουαζιέρας με δυναμικές δυνατότητες τιμολόγησης, προσφέροντας δυνατότητα για γρήγορη ανταπόκριση στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς, διευρύνοντας τις ευκαιρίες πώλησης (cross-sell & up-sell).

Επιπλέον, η Celestyal Cruises εφαρμόζει ήδη το σύστημα ξενοδοχειακής διαχείρισης επιβατών, Ship Partner της IBS και στα πέντε πλοία του στόλου της.

«H Celestyal Cruises και η IBS έχουν μια μακρά και επιτυχημένη συνεργασία, και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα την εξελίξουμε», δήλωσε ο Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises. 

«Προβλέπουμε αυξημένη ζήτηση από τις B2B και B2C αγορές μας και περιμένουμε ότι η πλατφόρμα iTravel θα αποτελέσει τον καταλύτη της αναπτυξιακής στρατηγικής μας». 

«Στην IBS δίνουμε όλο και περισσότερο έμφαση στην ανάπτυξη καινοτόμων και μετασχηματιστικών λύσεων για την κρουαζιέρα. 

Η απόφαση της Celestyal Cruises, η οποία αποτελεί και την βασική εταιρεία κρουαζιέρας που χειρίζεται η IBS,  να υιοθετήσει το σύστημα iTravel είναι μια πραγματική επιβεβαίωση της καινοτόμου στρατηγικής μας και της ικανότητας μας να τηρούμε τις υποσχέσεις μας.» είπε ο κ. Asish Ζ Koshy της IBS Software.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ