Το carnival parade της Λευκωσίας το ξέρεις;

Θα γίνει, ναι

 


Article featured image
Article featured image

Μπορεί δεκάδες χιλιάδες καρναβαλιστές να ετοιμάζονται αυτές τις ημέρες να «βουλιάξουν» τη Λεμεσό, παρέλαση ωστόσο θα γίνει το Σάββατο και στο κέντρο της Λευκωσίας και μάλιστα για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Τα παιδιά του Nicosia Street Parade μας προσκαλούν να «κλείσουμε» και φέτος τους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας και να παρτάρουμε ντυμένοι φυσικά Save Akamas.

«Aυτή τη φορά ντυνόμαστε ζώα, φυτά και λουλούδια από την περιοχή του Ακάμα. Βάλτε τα χορευτικά σας παπούτσια και να είστε εκεί στην ώρα σας για να ζήσουμε ακόμα μια εμπειρία που θα θυμόμαστε για πάντα!»

Ως σημείο συνάντησης έχει οριστεί η πλατεία Φανερωμένης στις 4 το απόγευμα.

Αφού διασχίσουν τη Λήδρας και περάσουν διαμέσου της Πλατείας Ελευθερίας στη Μακαρίου οι ακτιβιστές καρναβαλιστές θα καταλήξουν στο Πάρκο Ειρήνης, στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Γιγάντιο σαλιγκάρι βρέθηκε ζωντανό σχεδόν 6 χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια του Ειρηνικού

Article featured image

Πώς το να μασάμε περισσότερο το φαγητό βοηθάει τον εγκέφαλο

Article featured image

Έβαλε κουδούνι σε σχήμα νάρκης στην πόρτα του και τώρα κινδυνεύει με επτά χρόνια φυλακή